PR CUAET
-
Якщо я знайду час я спробую зробити інструкцію і викладу безкоштовно софт шоб вбити всю цю схему. Але не обіцяю як скоро це буде
-
Через який сас написав. Я з вересня іноді намагався ловити слоти, мені набридло і я написав софт яким сьогодні записався. P.S. для всіх: Я не продаю слоти. Не пишіть мені з цього приводу будь-ласка.
-
Calgary
-
Зазвичай Портал 1 приходить швидко після цього. Потім Портал 2. ECoPR зараз після Портал 2 до 100 днів можливо бути. Подивіться в Хронології
-
А жаль 😂
-
Доброго вечора підкажіть будьласка сьогодні перевірив на сайті паспортних послуг мій закордонний паспорт вже виготовлений що потрібно робити далі щоб його замовити в Оттаву потрібно чекати подальших інструкцій на ел пошту чи ні ? Який алгоритм подальших дій?
-
5го грудня вироблено паспорт і того ж дня сплачувала і відправляла листа до консульства, 20 грудня отримала трек номер, 1го січня доїхало до консульства, 2го січня консульство внесло паспорт до системи й при перевірці на сайті видало, що паспорт у дип установі
-
Дякую за відповідь! Виїжаючи за межі Канади чи подавали при цьому форму у ІRCC, в якій повідомляли про свої наміри (виїзд/повернення-дати)?
-
Нет, а зачем? Если документы действительны, вы можете сколько хотите выезжать и заезжать…
-
Доброго вечора всім. Можливо в когось була така ситуація що людині потрібно забирати готовий закордонний паспорт в українському консульстві едмонтон але так склалася ситуація що сама жінка який 76 років погано себе почуває і не в змозі бути самостійно тобто фізично консульстві. Нам сказали щоб забрати закордонний паспорт вона може написати довіреність яка буде нотаріально завірена. Можливо хтось з таким способом отримував документ підкажіть будь ласка як має виглядати зразок довіреності? Я так розумію що тут у Канаді якщо нотаріально буде завіряти нотаріус то потрібна англійська версія але чи прийме такий ось документ завірений нотаріусом на англійській мові? Або надіслати цей документ довіреності в електронному вигляді в Україну і там завірять нотаріально і надішлють назад? Чи є якісь другі варіанти . Підскажіть будь ласка. Дякую кожному за відповідь. 😊