PR CUAET
-
Я подалась по программе, и если вдруг до моих документов ,,дойдут"руки иммиграц. офицера (вероятность теоретическая) а я на момент рассмотрения заявки не в Канаде, и не уведомила об этом иммиграц.службу- будет трам-тарарам(слышала такие страшилки,проверять на себе не хочу...)
-
Дякую
-
Скажіть, якщо подавались на візу і вп перший раз з одного кабінету а зараз подати на продовження з двох, це нормально, не буде проблем, тобто якщо мій буде новий
-
По моему это просто страшилки или какие то рандомные приколы офицеров…в любом случае в моей ситуации мы никуда ни на что не подавались, у нас на рассмотрении ничего нет сейчас…
-
Проходя паспортный контроль какие документы просили предоставить кроме паспорта, и задавали ли вам доп.вопросы?
-
Алмати +5
-
Паспорта, ворк пермит мой и визитор рекордс детей. Не спросили ничего вообще. Молча посмотрели на документы и отдали их мне обратно.
-
Підкажіть будь ласка, чи можна перенести апойтмент на пізніше і за скільки часу ... Сьогодні мені сказали ,якщо я подалась на продовження WP і його ще не продовжили від 6 гудня.Маю тільки лист,який дозволяє перебування. І шо цей лист не є підтвердженням мого статусу в Канаді. Тобто якшо до 14 квітня не прийде WP.я не маю з чим йти на співбесіду😭 Отже треба переносити співбесіду на пізніше?
-
Вітаю. Все роблять не хвилюйтеся головне, щоб у вашої дитини був документ підтверджуючий особу. У мого сина немає ID картки, але в нас був загран паспорт який скоро закінчиться. На основі цього паспорту ми замовляли інший. Консул лише запитала про наявність ID картки та Ідентифікаційного коду. Ми просто сказали що в нас їх немає бо виїхали з України коли дитині було 13. Консульство в Оттаві .
-
Не за что! Не переживайте, мне кажется. Все намного проще, чем мы себе додумываем…