PR CUAET
-
Попробуйте через комп. И своегл телефона
-
Хто знає як можна зробити копію документів з дії, якщо qr код не працює коли скануєш з іншого телефона?
-
Мій син допомагав дівчині заповнювати. І теж не оплатили. Але їм повернули. Він дзвонив до IRCC і вони сказали, що безоплатно перший раз на кордоні. Він теж казав, що по куает можна і далі безоплатної. Ні. Поки не сплатили, нічого не пішло
-
Після 31 березня 2024 вже треба було сплачувати. Вам не схвалять заявку без оплати.
-
Генеральне Консульство України, писав на пошту
-
t.me/prcuaet/55035/453210
-
А що таке ГКУ і куди ви їм написали?
-
Не знаю, что сказать.. если есть действующая виза и пермит, то не могу понять, почему нельзя выехать. Но вам решать…
-
ГКУ мені прям на пошту скинули фото паспорта я попросив для того щоб податися на продовження ворк перміта
-
А за скільки б ви продали цей софт?
-
Де саме ви подавалися на виготовлення нового паспорта?
-
Меня отговаривают покидать пределы Канады давно живущие здесь эмигранты(не много, всего пару-тройка человек, но ,,красная лампочка" включилась... ) ,пугая тем что назад не пустят из-за ужесточения эмиграционной политики и задачи не впускать сейчас по максимуму обратно тех кто на
-
Це означає що він виготовлений і залитий в систему МЗС. Коли буде статус доставлений до дипломної установи, тоді можна їхати забирати.
-
Добрый вечер. Скажите пожалуйста после 31 марта можно будет сделать ребенку визитор ? (У родителей есть ворк Пермиты)
-
Дуже дивно , що стільки людей у групі чекають я в темряві світла і немає жодної інформації за яким принципом ,чи алгоритмом працює обробка документів. Невже в 21 столітті коли вже працює штучний інтелект неможна зробити якийсь таймінг з трекером щоб люди могли просто зайти та хоча би бачити що відбувається з документами , я так розумію ,що не я один кожен день заходить в групу по декілька разів ,щоб побачити хоч якусь новину "приємну". Ніби випустили людей в море 23000 і по одному з лодки виловлюють ,хто блищий до берега того першого ,хто далі ті хай ще барахтаються . Вибачаюсь це напевно крик душі...
-
Ні оплати не було. Я чув, що до 1 серпня можна було подаватись без оплати. Крім того, коли подавався, там не було поля чи лінку для оплати. Думаєте справа в оплаті фі? Чому тоді вони пишуть, що аплікації розглядається?
-
Пустят ли в штаты с продленным?
-
Раз только федерален то не так уж и плохо, bOWP и ждете не парясь
-
В крайнем случае можете продлить текущий в консульстве в Канаде
-
Как сказать( часики то тикают )
12 Jan 2024, 17:45
396339/457768
about a minute ago