PR CUAET
-
Всі знають де безкоштовний сир) Не будьте занадто серйозні, то повідомлення був сарказм)
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка хто мав досвід продовження паспорту дитині у Едмонтоні, які черги, як приймають, чи потрібно рано приїжджати? Дякую
-
Підкажіть будь ласка заповнюю доставку dhl прізвище імʼя вказувати англійською чи українською?
-
Я перечитав багато, але не знайшов того, що потрібно. Підкажіть, як зловити слот?
-
Дякую
-
Сочувствую. Так когда берут на рассмотрение - присваивают какой то номер по нему и делают
-
Подался 26-го, 24-го "виготовлено"
-
Я на федеральном уже год. И пасспорт заканчивается
-
Спасибо
-
В любом случае очень сочувствую. Верю что у вас все получиться
-
імейл
-
Якщо дитині до 17 років, то так
-
Не знаю. Вот изучаю этот вопрос
-
А экспленецшон леттер написать жалостливый не вариант?
-
Дуже дякую за відповіді! А хтось оплачував заявку вже після подачі? Як це можна зробити? Чи є якісь лінк? Чи потрібно заново робити нову аплікацію? А цю відміняти?
-
Если паспорт заканчивается в июне, продлить паспорт можно только за два месяца дотокончания действия. А пермиты продлевают до марта.
-
А взагалі посольство має відписати мені, на моє повідомлення про те що я оплатила доставку?
-
Або Казахстан (не жарти!)
-
Мені так само сказали, але наші паспорти ще не доставили, не перевіряла. Я питала чи можна англійською зробити у місцевого нотаріуса, сказали ок. Едмонтон. Напишить, будь ласка, як у вас все пройде:)
-
Ну тут варіант простий якщо не знайду за 20 днів то він має сам скасувати заявку цю. Це я розумію. Просто думав може хтось знає чи стикався з таким. Дякую за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
396380/457421
4 minutes ago