PR CUAET
-
Ні, звичайна дипломатична пошта
-
Можливо хтось знає коли наступного разу буде дипломатична пошта в Торонто ?
-
На сайті консульства і Торонто
-
t.me/prcuaet/19036/304988
-
Хто не що давно знімав обмеження? Пишете просто лист чи ще в формі зазначаєте?
-
Добрый вечер, видела похожие вопросы но не нашла ответ на свой. Если мы ждём екорп и уже в трекинге есть номер и експайр дата стоит ли нам подаваться на продление ворк пермитов если они у нас до мая 2025 или до того времени екопр должен придти ? Возможно у кого-то похожая ситуация?
-
виглядає як фото тільки 1 сторінка і то не повністю
-
у мене у сина теж ВР до червня. Я думаю подивитись, чи вони відновлять видачу екопр у лютому і з якою швидкістю, і вирішити до 31 березня, бо викидати ще гроші на ці процеси немає сил.
-
Що робити якщо така помилка ?
-
А где столько свободных слотов? Оттава или Торонто?
-
Всім привіт! Мій друг прибуває до Канади до 31 березня 2025, чи володіє хтось інформацією щодо отримання Ворк Перміт? Я чув вже не дають, це так?
-
Ви можете реєструватися якщо ви плануєте переїжджати. Без переїзду на жаль ні. Онтаріо запросить від вас права/договір на оренду, нові пейстаби з онтарійськии розрахунком податків. А так звісно, якщо ви насправді плануєте то звісно
-
По перше не забувайте знімати попередній час, перед тим як наступний перевіряти. Спочатку дивіться липень, потім всі інші
-
Світиться що є дати, але коли реєструюсь, то видає, що вільних немає.
-
Подскажи пожалуйста, если продлевать ребенку визитор рекорд, срок будет по ворк пермиту родителя или по куаэт на 3 года ?
-
Яка Астана ? Це як ?
-
Тоже ждём с середины ноября екопр, ВП до июля , думаю нужно пробовать податься на продление (
-
Так .
-
Астана ?
-
Elena 🇺🇦 ви можете підказати?
12 Jan 2024, 17:45
396403/456733
3 minutes ago