PR CUAET
-
Чомусь групова частіше за все довше розглядається і не тільки зараз.
-
Дякую Вам
-
Тому що терміни розгляду по етапах постійно зростають. А жовтень та листопад отримав аор за 2 тижні
-
Я в телефоні граюся, так в налаштуваннях
-
В настройках компа?
-
Доброго вечора. Чи правда,що групову подачу на перміт зараз очікують довше,та краще подавати кожного окремо?
-
липень *користуючись лайфхаком вище з часом. Наскільки я зрозумів, можна виставити абсолютно рандомну дату в майбутньому і календар буде доступний до тієї дати.
-
Липень
-
Перейдіть у гілку Онтаріо, будь ласка! Повідомлення видаляємо
-
А у вас пояс Казахстан? Яка дата та час ?
-
18 який місяць?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, сколько сейчас стоит сдать биометрию для ПР.?
-
Мені вдалось записатись на 18-те, але чекаю лист з підтвердженням.
-
OINP. Тут це окрема гілка по цій програмі. Почитайте
-
⏺Для українців за кордоном запустять нову систему «е-Консул», – МЗС Послуги, які будуть доступні для українців за кордоном: ▪️У лютому в кількох країнах запустять кур'єрську доставку закордонних паспортів із «Новою Поштою». ▪️У «е-Консул» можна буде обрати довіреність чи заяву, і документ буде готовий до підписання. ▪️Навесні планують видавати водійські посвідчення за кордоном. ▪️Протягом півроку запустять нові цифрові сервіси для популярних послуг. ▪️У другій половині 2025 року запрацює реєстрація народження, оформлення РНОКПП та ID-картки за кордоном. #новини
-
Він має піти в чергу очікування комусь а не в систему
-
Подались в січні. Тому буде видно. Мені здається зараз строки можуть бути довші, бо багато подалось через загальні зміни в видачі WP, плюс українці до 31.03 подаються масово… 18 серпня подавала заявку то 4 жовтня вже отримала…
-
Чи окей подавати чоловіка та жінку в одній аплікації на ВП? Чи є тут хто небудь хто подавався так і отримав ВП⚖️🥹
-
На гуманітарку?
-
а як швидко він з'явиться у системі
12 Jan 2024, 17:45
396470/433135
2 minutes ago