PR CUAET
-
Все на мене знову матюкається сайт 🤬 але я вже і 27 січня виставила перевірила і нічо 😤
-
Його не буде у вільному доступі. Всі слоти, від яких відмовляються, чи забули підтвердити за 30, 7 і 3 дні, спочатку потрапляють до тих, хто стоїть в черзі очікування.
-
спробуйте побувати в майбутньому, там більше дат)
-
Я перелапатив всі дати до 17.07. І пусто. 18 в мене навіть не відкривається.
-
Відкрилося 18, але на Едмонтон вже нічого не доступно
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи треба щось грузити в Optional documents в формі 5710? Бо на одному відео не треба, на іншому треба...., як гадаєте, як зробити краще?
-
Ну ну
-
Коли закінчаться слоти з майбутнього то будемо ловити в паралельному всесвіті 🤣
-
Вітаю! Чи був в когось кейс, коли продовження WP робилося на новий паспорт, але медогляд був ще на старий паспорт? Чи потрібно проходити медогляд повторно? Дякую 🙏
-
@anna10087 Он як! То це ок?
-
мені так і не показує 18 липня, коли змінюю дату, то постійно на е-консулі вискакує табличка з пропозицією розпочати заново(((
-
Ну як ви можете орієнтуватись на неї коли ви бачите зовсім інші терміни? Я навів реальні терміни. По нашій тільки 2 перших етапи це вже 2 роки
-
Підкажіть будь ласка, ви ці статуси бачите Permanent Residence Portal?
-
Вже наче із знижкою показує Ці 24 рекомендується купувати ?
-
Ну ніби казали на неї орієнтуватися
-
Аор 12 місяців Еліджибиті 12 місяців Портал 1 6 місяців Портал2+екорп 1 місяць Так би мовити останні дані коли програма рухалась
-
Я не слідкую за гуманітаркою але наша довша
-
підкажіть будь ласка якщо закінчується паспорт чи зможу я продовжити WP ?
-
Так
-
Підкажіть,будь ласка,забирати виготовлений паспорт 17 - літньої дитини можно тільки батьками чи дитина також обовʼязково повинна бути присутня? І не можу знайти перелік документів,щоб забрати виготовлений паспорт
12 Jan 2024, 17:45
396497/456733
3 minutes ago