PR CUAET
-
Ми як подавали, то помічник консула заявив, що син сам має подаватися. І всі заяви він підписував сам. Тож поїде теж, певно сам. Дитина старша 12 років має бути присутньою обов'язково.
-
Дякую дуже за відповідь 🙏🙏🙏доброї ночі
-
Можна але на загальних умовах
-
Добрый день кто знает можно ли без прописки податься на паспорт? Нет документа в Дии и старой тоже нет
-
Дякую ,це практично нереально
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, якщо планую продовжити і знімати обмеження з WP, чи підійде медогляд якому більше року? Про зміни щодо дійсності медогляду на 5 років знаю, але цікавить саме нюанс зняття обмеження, а не лише продовження, бо потрібно для роботи. Чи знімуть з медоглядом якому більше року?
-
Вибачте, туплю, я мала на увазі чергу скасувати 🙈 щоб слоти побачити
-
🤷♀️. Я пробувала Едмонтон. Перед цим викидало на головну сторінку, а зараз відкрилося, але все одно слоти недоступні. Щось не те із сайтом
-
Після всіх маніпуляцій з таймінгом
-
Поняла, спасибо.
-
Нам видали до закінчення мого перміту. Хоча це і логічно, якщо мала дитина
-
в мене так було минулого року. Повернула гроші, бо вони щось не правильно нарахували.
-
Минулої весни , подавались на новий WP. Огляду були більше року. Окремо обмеження нк знімали. В аплікації вказували що огляду за останніх 12 місяців не маємо, Отримали нові перміти вже без обмежень
-
Черга не заважає бачити слоти.
-
А не знаете случайно если оформлять стади пермит , такие же условия ? Не будет на 3 года , если у родителя ворк пермит раньше заканчивается?
-
чи просив та отримував хтось скани, поділіться досвідом, будь ласка 🙏🙏
-
Тоді буду пробувати ,дякую
-
Питання про пр портал для провінційних номінантів. Там немає балів і здається освіта не має значення. тому мене бентежить питання такого типу. Мій диплом бакалавра неможливо верифікувати через організації що працюють з IRCC. Але диплом англійською мовою і він верифікаван американстким евалюатором. Я не знаю чи варто його вказувати? Чи залишити лише шкільну освіту яка має асесмент Канади. @OstapBosak може у вас є якісь коментарі щодо цього.
-
На жаль так, але тут відписували люди зі сталевими нервами, що так знайшли 🤖
-
Aleksandra
12 Jan 2024, 17:45
396529/456741
2 minutes ago