PR CUAET
-
Дякую ,це практично нереально
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, якщо планую продовжити і знімати обмеження з WP, чи підійде медогляд якому більше року? Про зміни щодо дійсності медогляду на 5 років знаю, але цікавить саме нюанс зняття обмеження, а не лише продовження, бо потрібно для роботи. Чи знімуть з медоглядом якому більше року?
-
Нам видали до закінчення мого перміту. Хоча це і логічно, якщо мала дитина
-
в мене так було минулого року. Повернула гроші, бо вони щось не правильно нарахували.
-
Минулої весни , подавались на новий WP. Огляду були більше року. Окремо обмеження нк знімали. В аплікації вказували що огляду за останніх 12 місяців не маємо, Отримали нові перміти вже без обмежень
-
Тоді буду пробувати ,дякую
-
Питання про пр портал для провінційних номінантів. Там немає балів і здається освіта не має значення. тому мене бентежить питання такого типу. Мій диплом бакалавра неможливо верифікувати через організації що працюють з IRCC. Але диплом англійською мовою і він верифікаван американстким евалюатором. Я не знаю чи варто його вказувати? Чи залишити лише шкільну освіту яка має асесмент Канади. @OstapBosak може у вас є якісь коментарі щодо цього.