PR CUAET
-
Не потрібно
-
Бажано мати медогляд, оскільки це була одна з умов, за якої вона отримала візу & перміт куает. Без медогляду можуть виникнути проблеми на кордоні, аж до того, що можуть не впустити.
-
Хтось у консульство пробував дзвонити з питанням? Едмонтон. Чи виходить отримати відповідь по телефону
-
Друзі всім привіт✌️ Таке питання, допоможіть будь ласка хто вже пройшов цей етап... >Alberta Opportunity Stream >Has anyone provided you with immigration advice or assisted you in preparing your Worker EOI?❓ >Did the person receive any pay for providing immigration advice?❓ Була в нас просто консультація, за пару $ Потрібно, чи не потрібно вказувати?! Дякую
-
Я подавалась 4 квітня 2024 на біометрію нічого не отримувала
-
Перепрошую, в лютому 2024 подавав То чудово, є надія, що скоро і до мого запиту дійде) Якщо орієнтуватись на терміни очікування по Лондону, то ще 55 днів Я робив запит по формі, то сказали чекати
-
Про ноутс: 🍂 GCMS Notes: Що це? Яка їх важливість? Навіщо вони мені потрібні? Як Замовити? Про програму і «сходинки» після AoR : 🍂 Family reunification for Ukrainian nationals : Про вимогу знаходитись в Канаді на момент прийняття фінального рішення. Пояснення : що відбувається з вашою аплікацією після AoR Загальний пост про програму : 🍂 Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки
-
Все щось дуже затягується, я ще на початку грудня бачила інформацію, що люди отримували запит на біометрію, хто подавався середина..
-
Хороший спеціаліст: @OstapBosak
-
«Оновлюваєте» - мається на увазі перезавантаження усієї веб-сторінки?
-
Власне, не знаю, що робити.