PR CUAET
-
Дякую вам дуже
-
Дякую
-
Якщо однакове достатньо, але хай візьме свідоцтво про народження на всякий випадок
-
Щоб уникнути проблем - так
-
Треба вручну змінити дату, на 1 лютого
-
Натискаєш і таке повідомлення
-
Нереально навіть авторизуватись через моно і приват. Наче підтвердила дані, а на попередню сторінку не переносить.. і так по колу
-
Ну то й добре тоді, але ж кращий без обмежень) і дата на ньому трошки довша
-
Не правда
-
Показує є слоти
-
Добрий вечір. Цієї пятниці 24.01 їду в консульство Єдмонтом зранку і в обід назад. Є 2 вільні місця, можливо кому треба
-
Коли будете мати AOR заінкуєте свою аплікацію до GCKey
-
Це правда що з 16 років вже треба ставати на резерв плюс? Щоб зробити новий закордонний паспорт?
-
Як хто заходить в еконсул?
-
Я телефонувала десь на початку грудня в години, які відведені для телефонних консультацій. Дозвонилась з першого разу.
-
На добу вперед зараз ? Яка дата ?
-
Добрий вечір. Цієї пятниці 24.01 їду в консульство Єдмонтом зранку і в обід назад. Є 2 вільні місця, можливо кому треба
-
Буквально хвилин 10 тому зловила слот Оттава на 18 липня 9 ранку, прийшло підтвердження одразу на email. Я в приємному шоці! Поставила вручну час 23 59 на добу вперед, і в 00 відкрилося))
-
На 18 скоріше всього розібрали може завтра на 19 липня з такими ж умовами пробуйте взяти
-
Друзі, поясніть будь ласка яким чином можна продовжити WP, це має бути мій особистий аккаунт? Чи з того аккаунту з якого була створена віза спочатку ?
12 Jan 2024, 17:45
396645/458156
4 minutes ago