PR CUAET
-
Так все повертаюсь з Казахстана в рідну Канадоньку)
-
Хоч Оттава хоч Торонто , це від гаджета залежить
-
Доброго вечора. Допоміжь розібратись. Employer declaration and authirization form, де її взяти чи скачати? Роботодавець має її тільки заповнити і все?
-
Я вже не знаю яка в мене година, але відчуття наче добу не спала, з цими лайфхаками новими 😵💫
-
Хтось знає, чи була нещодавно доставка диппоштою у Едмонтон?
-
Попробуйте через разные браузеры зайти и посмотреть, может есть кнопка Удалить
-
Це точно, голова розколюється після сьогоднішнього полювання
-
Ви нічого не втратили, навіть якби й побачили 18 липня то там вже також все зайнято. Завтра може на 19 липня вдасться 🙏 правда завтра вже через 2 години( в Альберті)
-
Я намагався з компа , намагався з iPhone все теж саме
-
Дякую. Можливо знаєте чи є можливим перенести кошти з fsha investors edge на fsha gic? Банк CIBC, цікаво чи є така можливість та які умови
-
www.cibc.mobi/ebm-resources/public/cibc-referral-app/client/index.html#/welcome?campaignOfferID=735&locale=en&xref=11117111618020647915&offereeType=newcomer&itrc=E844:1
-
www.cibc.mobi/ebm-resources/public/cibc-referral-app/client/index.html#/welcome?campaignOfferID=735&locale=en&xref=11117111618020647915&offereeType=newcomer&itrc=E844:1
-
Скажіть будь ласка чи хтось продовжував дію паспорта? На який термін продовжують?
-
Та типу не має більше чим зайнятись , сидіти викупати ці йі..чі слоти. Як же їм срати на людей просто жесть , хоча нічого нового
-
І як в Канаді все оформлюють онлайн або в Реджестрі і не треба бути хакером, щоб appointment оформити. Хоча я чула навіть в Європі берут слоти без проблем і переведень годинників. Чи то ДП Документ
-
Скажіть чи потрібно записуватися в Оттаву щоб забрати паспорт? І чи видають вони паспорти в пʼятницю?
-
Тут на жаль не підкажу. Не компетентний у цьому питанні.
-
Підкажіть будь ласка, а що можна поміняти слот? Воно ж пише в вас вже є запис. Як правильно діяти?
-
Добрый вечер Оценка диплома Wes = diploma 2 years Какую строчку я должна выбрать из таблицы AOS Trade certificate /Diploma Или Diploma/Certificate
-
А коли приходить підтвердження?
12 Jan 2024, 17:45
396697/458156
about a minute ago