PR CUAET
-
Скажіть будь ласка чи хтось продовжував дію паспорта? На який термін продовжують?
-
Скажіть чи потрібно записуватися в Оттаву щоб забрати паспорт? І чи видають вони паспорти в пʼятницю?
-
Тут на жаль не підкажу. Не компетентний у цьому питанні.
-
Добрый вечер Оценка диплома Wes = diploma 2 years Какую строчку я должна выбрать из таблицы AOS Trade certificate /Diploma Или Diploma/Certificate
-
Там було написано. Я вже точно не памʼятаю, що саме там сталося в них
-
Guide 5554 - Applying to remain in Canada as a temporary resident permit holder - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html
-
А ви питали в цьому проблема ? Чи так і сказали що вони не правильно порахували просто ?
-
Самий перший раз, можна було, діяла так само - записатись на візит, і воно попередило декілька разів що вже є запис, "ви точно хочете обміняти на обраний час - так, ні?", я засумнівалась і просто повернулась назад стрілка. Наступної спроби уже було зайнято. А в кабінеті всі Дії записані, що є один запис, а другий запис скасовано.
-
Можна будь ласка детальніше описати «технологію»? Дуже вам вдячний!