PR CUAET
-
Ну по темі зміни часу Казахстан і тд то вже і 21.07 зайняте
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Вже на 21.07 можна побачити слоти?😳
-
О понятно, спасибо. Я думала, для всех биометрия с 16:)
-
Цікаво, в мене не дає на 21.07 подивитися навіть при зміні часу
-
Бали за досвід зарахуються за 2 міс до реальної дати
-
Спочатку займалися українською, але потім донька попросила англомовного викладача. Ми були проти, бо хотіли щоб донька вчила українську паралельно. Домовилися з нею що якщо буде в школі англомовний то тоді змінимо. Чесно кажучи, коли торгувалися надіялися, що не буде, але школа без проблем замінила. Тому зараз навчання англійською😡
-
Підкажіть, будь ласка, як подати з України документи на продовження візи у новий паспорт, якщо ще дійсний ворк перміт. І чи треба це зробити до кінця березня ?
-
Попередній запис
-
Скажіть, будь ласка, чи треба попередній запис, щоб подати дитині до 12 років на паспорт, чи може бути жива черга?
-
Зловила слот але підтвердження на емейл не прийшло ще
-
Всім привіт! Плануємо подаватись по ПЕК, записались на тест по французькій та ось-ось буде 2 роки роботи. Проблема: на Аррімі не бачу можливості створити досьє по ПЕК. Раніше, там була опція ПЕК, а зараз нема: Хтось стикався?
-
На 22.07
-
Це була вибірка по economic pathway для біженців
-
А, тобто я не можу створити нове, поки не видалю старе? Фууууух, я вже запанікувала Дякую велике!
-
Знайшла туторіал, який показував, що така опція була раніше, зараз не бачу. Можна панікувати вже, чи я просто десь туплю?