PR CUAET
-
Це була вибірка по economic pathway для біженців
-
А, тобто я не можу створити нове, поки не видалю старе? Фууууух, я вже запанікувала Дякую велике!
-
Знайшла туторіал, який показував, що така опція була раніше, зараз не бачу. Можна панікувати вже, чи я просто десь туплю?
-
Це не зловили а зламали систему! Для чого брати якщо підтверджень нема ні в особистому кабінеті ні на емейлі Щоб що? Всі беруть і я беру? А потім доказати буде не можливо що слот саме ваш Розумію ще накручувати трохи час А от дні накручувати то потрібно писати скаргу в МЗС і консульства і прикладати фото групи і скріни Щоб трішки мізки вправили Не дякуйте )
-
Вийшло ❤️ Все є, то я вже шугана та на паніці на цій фінішній прямій. Дуже дякую
-
Дякуємо! Думаю, що усе можливо, просто досить складно, якщо до цього ніколи не вчив французьку. І треба дійсно багато часу та зусиль туди докладати... Але успіхів усім нам, хай вдається
-
Тут писали що листи не приходять Нехай адекватні люди пишуть скарги розробникам а також в МЗС і консульства зі скрінами І тоді все запрацює нормально
-
На кручувати трохи час змінювати регіони то це по-вашому нормально ??? Чи знущання над людьми ? А ви спробуйте зайти за звичайним способом так як має бути ….ви навіть календар не побачите , хоча будете намагатись зловити 24/7 пів року так я як робила
-
User GOLD has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Куди приходять? У вас лист є? І в особистому кабінеті є запис?