PR CUAET
-
Вийшло ❤️ Все є, то я вже шугана та на паніці на цій фінішній прямій. Дуже дякую
-
Дякуємо! Думаю, що усе можливо, просто досить складно, якщо до цього ніколи не вчив французьку. І треба дійсно багато часу та зусиль туди докладати... Але успіхів усім нам, хай вдається
-
Тут писали що листи не приходять Нехай адекватні люди пишуть скарги розробникам а також в МЗС і консульства зі скрінами І тоді все запрацює нормально
-
На кручувати трохи час змінювати регіони то це по-вашому нормально ??? Чи знущання над людьми ? А ви спробуйте зайти за звичайним способом так як має бути ….ви навіть календар не побачите , хоча будете намагатись зловити 24/7 пів року так я як робила
-
User GOLD has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Куди приходять? У вас лист є? І в особистому кабінеті є запис?
-
User Виктор has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Та плюс-мінус, я знала французьку і до приїзду, але от чоловікові треба до 4 рівня добити. Будемо пробувати, як не з першого, то може з другого-третього разу Записались у школу у Лавалі, готувались і готуємось ще
-
/mute
-
В результатах медогляду вказано, що я такий-то такий-то, з таким ось номером паспорту (старим). Тобто я можу завантажити результати медогляду мого друга або брата близнюка? 🙃 Як в IRCC впевняться що це мої результати медогляду, а не якоїсь іншої людини з таким самим імʼям та прізвищем?
-
Ааа , зрозуміло, дякую що пояснили