PR CUAET
-
Підкажіть хто вже здавав біометрію і сам без консультанта це робив Чи видно в акаунті інформацію що біометрія отримана? І як це має виглядати Бо ми з консультантом подавалися, і щось мені здається, що не дуже з добросовісим
-
Дуже дякую 🙏 Пішов читати 🙌
-
Хтось тут від мне у чаті бачив хоть раз, що я роблю слоти і рекламувала їх тут у чаті??Я більшість людей з цього чату допомогла безкоштовно. Писала листи за пільгові сімʼї і тд. А все останнє - моє діло. Більше ще скажу, що я працюю офіційно у агенції. Де всі замовляють довідки про несудимість, поновлення документів, свідоцтва, ворк перміт, візітор рекорд, переклади з апостилем, подача на півроку і тд. В тому числі там є і слоти. То і шо тепер ??? І більшість з цього чату клієнти цієї агенції і що????
-
Як вище зазначено Antik, окремі pdf-форми не треба підписувати. Ви підписуєте всю апплікацію.
-
Чи валідна ваша біометрія, можна подивитися тут: onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/extapp/bioStatusQuery
-
01.12.2023 submit, подача через консультанта, чекала дуже довго AOR та запит на біометрію (все сплачено заздалегідь) , всі грудневі отримували в липні- серпні ,я чекала в вересні почала переписку зі своїм консультантом і в листопаді!!!! ми вияснили, що в липні я також отримала запит на біометрію і отримала довгоочікуваний AOR .... теж здавалось , що буде 3 роки , але ж IRCC зробили все , як має бути і разом з іншими грудневими аплікаціями. Тож , тепер слідкуючи за своєю справою і листуванням самостійно. Ділюсь своїм "досвідом", можливо він буде корисний для когось.
-
Із вашого допису саме цікаве це те чому вас хвилює що думають та роблять інші. Якщо вас все влаштовує, то добре. Якщо у інших позиція телефонувати та замовляти ноутс, яка вам до цього різниця? Кожна людина має різні обставини та реагує на них по різному. Чому ви так намагаєтесь всіх заспокоїти якщо їхні дії вас не стосуються. Це теж така українська риса доказати свою позицію мабуть.
-
Є багато людей, у яких закінчується паспорт через рік-два, а поновити не можуть, через резерв чи ще щось. Без паспорту не дадуть ПР... Тому і поспішають. Плюс це деяка невизначеність для деяких. Також, замовляючи ноутси, люди побачили, що програма просто на холді, в той час, коли схожі програми для інших національностей розглядались набагто швидше.
-
на електронну пошту.