PR CUAET
-
Є багато людей, у яких закінчується паспорт через рік-два, а поновити не можуть, через резерв чи ще щось. Без паспорту не дадуть ПР... Тому і поспішають. Плюс це деяка невизначеність для деяких. Також, замовляючи ноутси, люди побачили, що програма просто на холді, в той час, коли схожі програми для інших національностей розглядались набагто швидше.
-
на електронну пошту.
-
Ну я ж продавець слотів. То пишіть у пп- розкажу 😁
-
Добра думка. Дякую 🙏
-
Продати неможливо, тільки оформити замість людини у її особистому кабінеті. Під її власним іменем.
-
Извините, снова вернусь к теме детей с трп. Вот Вы пишите вариант, что трп просто закончился. Меня это и интересует. Если у детей он закончится , а у одного или двух родителей есть вп, можно же детям на основе вп родителей сделать визитор ? Теоретически вроде всё логично
-
Всім вітання. Питання до тих, хто вже подавав заявки в навчальні заклади. Чи має хтось досвід як діяти в ситуації, коли немає документа про навчання з шкільного закладу. Тобто дитина має диплом середньої освіти канадський. Але це тільки 3 роки навчання в Канаді. Українська школа не закінчена. Атестат за 9 клас в Україні, не доступний. Але при реєстрації в університети вимагає вказати і періоди навчання в укр.школі. Вони ж рахують загальну кількість років навчання. Інакше заявку далі не пускає. Але підгрузити немає чого. Що робити? Писати як пояснювальний документ LOE і підгружати його? І чи буде цього достатньо? Розумію, що все це індивідуально, але можливо хтось має власний досвід.
-
Візьміть одну консультацію в імігр консультанта, мова хороша, професія теж, провінція теж. Треба вірна стратегія імміграції.
-
У зв’язку із тим, що 23 000 заявок по воззʼєднанню розглядають разом із гуманітарними заявками, це взагалі-то нормальні строки. Мене зараз закидають камінням, але я насправді не розумію чому хвилювати та поспішати тим, хто подався за цією програмою?!!! Ну поясніть? Ви витягнули виграшний білет, майже 100%отримаєте ПР, на відміну від інших (у зв’язку із різким закриттям та ускладненням інших програм). Для тих, кто в Канаді - можливо подовжити тимчасовий статус на 3 роки, хто поза Канадою - або не дуже їм це горить, або вони просто подались, що було. Медицина (що для старших віком людей є єдиною перевагою отримання ПР по суті) є безкоштовна. Мені здається це якась невідʼємна риса нашого характеру- все хотіти отримати швидко та хвилюватися 🤣Ну подивіться як люди, які подали інтерес спонсорувати своїх батьків ще в 2019 тільки в 2024 отримали запрошення подати заявку! Я вже мовчу скільки во ще буде розглядатися….Працювала в імміграційній компанії, багато хто і помер за цей час (особливо бабусі/дідусі)… Ну вот реально, не розумію цю паніку- дзвонити в IRCC, витребувати ноути. Що ви хочете почути чи побачити в тіх ноутах)))
-
Про паспорт розумію, але все ж таки за 2-3 роки це питання можна вирішити здебільшого. Про ноути - із власного досвіду скажу, така ситуація, про яку ви вказали, навряд чи допоможе людині якось змінити стан розгляду своєї заявки. Але я взагалі про те, що хвилюватись немає підстав.
-
тк вы не видите всей широты 'удара/последствий' таких сроков, приведу вам один пример. обучение детей в канаде в универе. цена для пр это 'копейки', цена для иностранца это х3 или х4 раза. в универе так вообще цены 60-80 тыс в год для иностранца. в итоге, ребенок, заканчивающий 12й класс в этом году (плюс тот, кто учится в 11м сейчас ) не может пойти учиться в вуз. школу он уже закончил, а в вуз дорого. и так можно быть в лимбо несколько лет. брать курсы в колледже на год, шоббуло, не нужные и отваливать за это 13 тыс.-такая себе альтернатива