Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t65509694T Offline
    t65509694T Offline
    Evgeniy Bozhatarnik
    wrote on last edited by
    Добра думка. Дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ellen
    wrote on last edited by
    Мені то невідома наука "як", але ж люди умудряються якось
    1 Reply Last reply
    0
  • t947261188T Offline
    t947261188T Offline
    Kateryna Кonyk
    wrote on last edited by
    Продати неможливо, тільки оформити замість людини у її особистому кабінеті. Під її власним іменем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ri
    wrote on last edited by
    Извините, снова вернусь к теме детей с трп. Вот Вы пишите вариант, что трп просто закончился. Меня это и интересует. Если у детей он закончится , а у одного или двух родителей есть вп, можно же детям на основе вп родителей сделать визитор ? Теоретически вроде всё логично
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Побачив на форумі що ще один отримав . Дати такі ж приблизно . Кінець жовтня . Офіс Монреаль
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Правильно писати з « ловлі слотів» Як їх можна продати????
    1 Reply Last reply
    0
  • t6813161604T Offline
    t6813161604T Offline
    Svitlana Tsyhypalo
    wrote on last edited by
    Всім вітання. Питання до тих, хто вже подавав заявки в навчальні заклади. Чи має хтось досвід як діяти в ситуації, коли немає документа про навчання з шкільного закладу. Тобто дитина має диплом середньої освіти канадський. Але це тільки 3 роки навчання в Канаді. Українська школа не закінчена. Атестат за 9 клас в Україні, не доступний. Але при реєстрації в університети вимагає вказати і періоди навчання в укр.школі. Вони ж рахують загальну кількість років навчання. Інакше заявку далі не пускає. Але підгрузити немає чого. Що робити? Писати як пояснювальний документ LOE і підгружати його? І чи буде цього достатньо? Розумію, що все це індивідуально, але можливо хтось має власний досвід.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Візьміть одну консультацію в імігр консультанта, мова хороша, професія теж, провінція теж. Треба вірна стратегія імміграції.
    1 Reply Last reply
    0
  • t144210563T Offline
    t144210563T Offline
    EK
    wrote on last edited by
    У зв’язку із тим, що 23 000 заявок по воззʼєднанню розглядають разом із гуманітарними заявками, це взагалі-то нормальні строки. Мене зараз закидають камінням, але я насправді не розумію чому хвилювати та поспішати тим, хто подався за цією програмою?!!! Ну поясніть? Ви витягнули виграшний білет, майже 100%отримаєте ПР, на відміну від інших (у зв’язку із різким закриттям та ускладненням інших програм). Для тих, кто в Канаді - можливо подовжити тимчасовий статус на 3 роки, хто поза Канадою - або не дуже їм це горить, або вони просто подались, що було. Медицина (що для старших віком людей є єдиною перевагою отримання ПР по суті) є безкоштовна. Мені здається це якась невідʼємна риса нашого характеру- все хотіти отримати швидко та хвилюватися 🤣Ну подивіться як люди, які подали інтерес спонсорувати своїх батьків ще в 2019 тільки в 2024 отримали запрошення подати заявку! Я вже мовчу скільки во ще буде розглядатися….Працювала в імміграційній компанії, багато хто і помер за цей час (особливо бабусі/дідусі)… Ну вот реально, не розумію цю паніку- дзвонити в IRCC, витребувати ноути. Що ви хочете почути чи побачити в тіх ноутах)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Ніхто не збирався змінювати ситуацію ноутсами, люди просто хотіли дізнатись стан своєї аплікації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Netsil
    wrote on last edited by
    Мені з нього жодного разу з нього не відповіли, тому питаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    І до речі з існуючими темпами то треба 66 років щоб обробити заявки. То мабуть мало хто доживе …
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка , хтось з Манітоби обслуговувався у Едмонтоні ? Все ок прийняли вас , якщо мали слоти
    1 Reply Last reply
    0
  • t144210563T Offline
    t144210563T Offline
    EK
    wrote on last edited by
    Про паспорт розумію, але все ж таки за 2-3 роки це питання можна вирішити здебільшого. Про ноути - із власного досвіду скажу, така ситуація, про яку ви вказали, навряд чи допоможе людині якось змінити стан розгляду своєї заявки. Але я взагалі про те, що хвилюватись немає підстав.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    тк вы не видите всей широты 'удара/последствий' таких сроков, приведу вам один пример. обучение детей в канаде в универе. цена для пр это 'копейки', цена для иностранца это х3 или х4 раза. в универе так вообще цены 60-80 тыс в год для иностранца. в итоге, ребенок, заканчивающий 12й класс в этом году (плюс тот, кто учится в 11м сейчас ) не может пойти учиться в вуз. школу он уже закончил, а в вуз дорого. и так можно быть в лимбо несколько лет. брать курсы в колледже на год, шоббуло, не нужные и отваливать за это 13 тыс.-такая себе альтернатива
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Ваше заспокійливе - ну чого панікувати, не доживуть деякі бабусі дідусі або батьки, ну то що. Це нормальна практика. Ну таке собі заспокойливе. Nice try як то кажуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Puchkova
    wrote on last edited by
    на сайті консультсва Едмонтона подивіться. Я всі питання через той мейл задавала.
    1 Reply Last reply
    0
  • t144210563T Offline
    t144210563T Offline
    EK
    wrote on last edited by
    Ну заспокоювати мабудь краще ніж нагнітати?🤣Так, працюю в цій сфері і бачу, що люди дуже часто панікують без причини, просто тому що всі так роблять. Я написала реальну картинку, щоб хтось може прочитав і зрозумів, що у нього все ок!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Netsil
    wrote on last edited by
    Це добре) саме запитую на яку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t947261188T Offline
    t947261188T Offline
    Kateryna Кonyk
    wrote on last edited by
    Я вам нічого не пропонувала. Я сьогодні тільки вранці запитала у вас чи приходить лист за 18 липня і все.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags