PR CUAET
-
Про паспорт розумію, але все ж таки за 2-3 роки це питання можна вирішити здебільшого. Про ноути - із власного досвіду скажу, така ситуація, про яку ви вказали, навряд чи допоможе людині якось змінити стан розгляду своєї заявки. Але я взагалі про те, що хвилюватись немає підстав.
-
тк вы не видите всей широты 'удара/последствий' таких сроков, приведу вам один пример. обучение детей в канаде в универе. цена для пр это 'копейки', цена для иностранца это х3 или х4 раза. в универе так вообще цены 60-80 тыс в год для иностранца. в итоге, ребенок, заканчивающий 12й класс в этом году (плюс тот, кто учится в 11м сейчас ) не может пойти учиться в вуз. школу он уже закончил, а в вуз дорого. и так можно быть в лимбо несколько лет. брать курсы в колледже на год, шоббуло, не нужные и отваливать за это 13 тыс.-такая себе альтернатива
-
на сайті консультсва Едмонтона подивіться. Я всі питання через той мейл задавала.
-
Я вам нічого не пропонувала. Я сьогодні тільки вранці запитала у вас чи приходить лист за 18 липня і все.
-
Скільки середній термін таких справ ?