PR CUAET
-
@Kateryna_Konyk Для початку: заспокойтеся!! Люди реагують, бо ваша діяльність частоково заборонена у цій спільноті За гроші ви це робите чи від серця чистого. Ми НЕ можемо і НЕ будемо відповідати за легальність ваших дій, тому самореклама - поза чатом. Будь ласка, просимо ПРИПИНИТИ писати про вашу «агенцію» і її клієнтів!Сприймаємо як рекламу. Надалі БЕЗ функції 1/3 буде надано мʼют Бот чистить гілку Дякуємо ‼️
-
може це один й той самий) ми тут на всіх форумах всі чекаємо
-
Доброго дня, може хтось був у консульстві в Торонто цього понеділка на видачу паспортів? Ми були з сином, стояли в черзі на отримання паспорта. За годину черга змістилася тільки наполовину. Ми поїхали звідти в 1:45 год, то людей було ще дуже багато. Цікавить, чи приймали ще людей після 2 год і чи прийняли всіх? Бо ми паспорт так і не забрали, так як син мав апоінтмент на здачу на права, тому прийшлось залишити чергу. Думаємо їхати в наступний понеділок і хотілося б знати, на який час розраховувати.
-
@Kateryna_Konyk [947261188] був 🔇 обеззвучений. Причина: 3d Як обіцяли вище. Повідомлення видалено
-
Я тут вже півтора роки, хочу подаватись на продовження WP. За межі Канади та провінції за цей період не виїжджала. Питання: чи потрібно знов проходити медогляд?
-
оце й я зайшла запитати)))) Привіт)
-
Оспопомоаллсслослаьаьаьмьпьпьтппьабплпбапопдпдлплплпоплплплплплалапряаяаыапяппяпырыоырвовггыив тоянооягодыиыттыоьллчочлчлытыояояиввтвтововоов
-
Доброго дня. В Жовтні прийшов запит на те щоб я знову відправив підтвердження що я ще й досі працюю в тій самій компанії по якій подавався та запитали декілька останніх виписок по ЗП. З того моменту нічого. Запит на біометрію був у вересні (зробив зразу). Що далі, які строки? Дякую!