PR CUAET
-
Доброго дня! Маю трішки складну ситуацію і хотіла б Вашої поради. У нас з чоловіком та його мамою закінчується паспорт і Work Permit 6 березня. Нові паспорти виготовлені, але ще не доставлені до консульства і в ДІЇ є тільки чоловіка і його мами, мого не має. Як нам поступити в даній ситуації, прошу поради, щиро дякую
-
я свій паспорт зробила в кінці вересня. Дитині - в кінці жовтня. В листопаді забрала свій, але дитячий досі не доїхав. Тоді я й листа відправляла канада пост і писала. Але мені відповіли, що переданий до дип.пошти і щоб я забрала гроші за ненадану dhl-послугу. Цю відповідь я отримала в день виготовлення паспорту. Вони не хочуть dhl....
-
Доброго дня, громадо) маю схоже питання: чи можу я податися на продовження work permit/study permit, якщо фізично паспорт ще не доставлений, а є лише йогр електронна версія в Дії??
-
ваше успокоительное базировалось на том, что сроки вменяемые (сроки гуманитарки) и надо просто ждать, что у всех все в шоколаде: право работать, страховка. контраргументы вам привели, которые показывают, что сроков нет, сроки гуманитарки не применимы, могут быть далеко за 3-5 лет, а семейные ситуации не сводятся к тому, что наличие wp решает все проблемы и можно ждать невменяемое количество времени никаких ссор. вам показали перспективы со всех сторон свое сообщение вы начали с того, что вы не понимаете, чего так все переживают и спешат. вот вам пояснения
-
Привіт А підкажіть будь ласка коли вони відправляють цю дипломатичну пошту?
-
Я и после вашего наезда не понимаю🤣Кроме аргумента про учебы, с которым я согласна, ничего, кроме злости и спора ради спора я не вижу. Думаю, благодаря таким сообщениям,как Ваше у людей случаются приступы панической атаки и нарушения сна))) Всего хорошего и искренне желаю скорейшего рассмотрения всех заявок.
-
Дякую
-
Зараз невідомо як 🤷 питайте в консульства, в 2024 дипломатична пошта надходила раз на 3 місяці (я почала слідкувати з 20 червня наступна 20 вересня наступна 20 грудня) . Але в 2025 році прийшла також 20 січня, чи це означає що щомісяця буде приходити навряд чи. Замовляйте краще DHL або Укрпошта якщо до кінця березня треба подовжувати перміти
-
А ви в чаті я так розумію цілими днями, щоб не пропустити нагоди напасти на нову людину?! Я в чаті не перший день, але думаю останній. Дякую за відому «українську ввічливість»))) Бажання допомогти заспокоїтись, засновано на моєму досвіді, буде тепер «пілімкати» мені весь день агресією ….