Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t7354767956T Offline
    t7354767956T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Дякую велике
    1 Reply Last reply
    0
  • t144210563T Offline
    t144210563T Offline
    EK
    wrote on last edited by
    А ви в чаті я так розумію цілими днями, щоб не пропустити нагоди напасти на нову людину?! Я в чаті не перший день, але думаю останній. Дякую за відому «українську ввічливість»))) Бажання допомогти заспокоїтись, засновано на моєму досвіді, буде тепер «пілімкати» мені весь день агресією ….
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Якщо для Вас хвилюватися немає підстав, так і не хвилюйтесь і не навязуйте свою думку іншим, а сидіть собі тихенько та мовчки в кутку і радійте, що у Вас є PR, або навіть громадянство, бо по Вашим словам Ви вже працювали, чи й досі працюєте в міграційний організації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Myroshnychenko
    wrote on last edited by
    Вітаю. Уточніть будь ласка. Щоб забрати дитячий паспорт з Торонто потрібно мій закордонний паспорт, попередній закордонний паспорт моєї дитини та свідоцтво про народження, і лист з номером і кюар кодом, що видавало Консульство? Це все, чи ще потрібні якісь документи?📋
    1 Reply Last reply
    0
  • t5181211885T Offline
    t5181211885T Offline
    Anastasiia Malaniuk
    wrote on last edited by
    Напишіть мені
    1 Reply Last reply
    0
  • t352360903T Offline
    t352360903T Offline
    Олександр Кирюшин
    wrote on last edited by
    Чи є хто сьогодні або буде завтра у консульстві в Едмонтоні, уточніть будь - ласка чи буде видача готових паспортів у понеділок 27 січня з 4:00 до 5:00 вечора? Буду вдячний за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t144210563T Offline
    t144210563T Offline
    EK
    wrote on last edited by
    Ой, ну тримайтеся, зараз вам буде 🤣🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t1021434607T Offline
    t1021434607T Offline
    YL YL
    wrote on last edited by
    Чесно, мені не дивно ці строки і хочу ще раз і ще раз сказати, що це нормально чекати. Я теж мільйон раз надзвонилась в свій час ірсс, тепер значить номер вони зняли з сайту, ну правильно. Не відволікайте. В них завжди було одне пояснення "терпіння і чекайте"
    1 Reply Last reply
    0
  • t144210563T Offline
    t144210563T Offline
    EK
    wrote on last edited by
    Дякую, піду пошукаю свій куток))) Який ви добрий! Вам всього найкращого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira 🇺🇦
    wrote on last edited by
    А ще є ircc і їхні агенти, які розповсюджують неправдиву інформацію під виглядом звичайних аплікантів (створюючи в інтернеті атмосферу спокою, щоб апліканти не йшли до суду) і паралельно підтерають все те, що може спонукати йти до суду. Усі містрітментс, помилки офіцерів, дискримінаційну статистику і т.п. 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t79009285T Offline
    t79009285T Offline
    Alyona
    wrote on last edited by
    Ось цей виглядає реально. Я в цій групі вже більше 8 місяців, і це точно не бот. Слідкувала за його таймлайном. Бо мій майже такий самий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Та ну . Як ви уявляєте це ? IRCC - це поважна організація . Таке неможливо ,це ж не Рошен 😂 Вони видають ,але не всім ,але не завжди , повільно ,але щось рухається . Теж не в захваті ,але що поробиш . Благо багато людей тут ,з такими же нюансами .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    На телефон відповідають агенти кол центру. Це їх пряма і єдина робота в ІРСС. Будь ласка не плутайте людей. Якщо є необхідність дзвонити, апліканти мають на це право. Справи розглядають офіцери і дзвінки їх не відволікають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Якщо подаєтеся на стаді перміт - то так - треба прикріпити довіжку зі школи (написану в довільній формі).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Arkhipchuk
    wrote on last edited by
    от на це мені схоже останні дні, бо зявляються якісь одиночні екопри, деякі потім зникають, може це, щоб збити напругу шпіони від ірсс постять )) теж не повірю, поки хтось з цієї групи не отримає
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, а хтось дозвонювався в Апостиль? Намагалась кілька разів з Канади подзвонити, ніхто трубку не бере ніколи
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Зломану ногу можна лікувати наклавши гіпс, чи чекати .....може сама пройде.... Дуже дивна позиція нічого не робити і тільки чекати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1083996678T Offline
    t1083996678T Offline
    Alona
    wrote on last edited by
    записалась на слот в консульство запис на 11.07.2025 09:40  На сайті e consul там де зверніть увагу не пише повідомлення що запис є Замовлені послуги теж немає А там де натискаєш кнопку запис на візит світиться запис та його номер Відпишіть у кого так само🙏 Чи можливо хтось щось знає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Доречі майже всюди де бачив таймлаін за екопр 23 січня ,у всіх майже портал 2 - кінець жовтня . Але був один за грудень . Тримаємось . Все буде добре .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Kolomiets
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста. Что-то не могу разобраться, мы прилетели в 23 году, в том году я подала на себя и на мужа первую нулевую декларацию. У меня есть cra кабинет,у мужа нету. Сегодня пришло на почту мужу что он не зарегистрирован в cra. Это вообще обязательно делать? Я пробую его зарегистрировать но пишет ошибку
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags