PR CUAET
-
Якщо для Вас хвилюватися немає підстав, так і не хвилюйтесь і не навязуйте свою думку іншим, а сидіть собі тихенько та мовчки в кутку і радійте, що у Вас є PR, або навіть громадянство, бо по Вашим словам Ви вже працювали, чи й досі працюєте в міграційний організації.
-
Вітаю. Уточніть будь ласка. Щоб забрати дитячий паспорт з Торонто потрібно мій закордонний паспорт, попередній закордонний паспорт моєї дитини та свідоцтво про народження, і лист з номером і кюар кодом, що видавало Консульство? Це все, чи ще потрібні якісь документи?📋
-
Напишіть мені
-
Чи є хто сьогодні або буде завтра у консульстві в Едмонтоні, уточніть будь - ласка чи буде видача готових паспортів у понеділок 27 січня з 4:00 до 5:00 вечора? Буду вдячний за відповідь.
-
Чесно, мені не дивно ці строки і хочу ще раз і ще раз сказати, що це нормально чекати. Я теж мільйон раз надзвонилась в свій час ірсс, тепер значить номер вони зняли з сайту, ну правильно. Не відволікайте. В них завжди було одне пояснення "терпіння і чекайте"
-
А ще є ircc і їхні агенти, які розповсюджують неправдиву інформацію під виглядом звичайних аплікантів (створюючи в інтернеті атмосферу спокою, щоб апліканти не йшли до суду) і паралельно підтерають все те, що може спонукати йти до суду. Усі містрітментс, помилки офіцерів, дискримінаційну статистику і т.п. 🤷♀️
-
-
Якщо подаєтеся на стаді перміт - то так - треба прикріпити довіжку зі школи (написану в довільній формі).
-
от на це мені схоже останні дні, бо зявляються якісь одиночні екопри, деякі потім зникають, може це, щоб збити напругу шпіони від ірсс постять )) теж не повірю, поки хтось з цієї групи не отримає
-
Зломану ногу можна лікувати наклавши гіпс, чи чекати .....може сама пройде.... Дуже дивна позиція нічого не робити і тільки чекати.
-
записалась на слот в консульство запис на 11.07.2025 09:40 На сайті e consul там де зверніть увагу не пише повідомлення що запис є Замовлені послуги теж немає А там де натискаєш кнопку запис на візит світиться запис та його номер Відпишіть у кого так само🙏 Чи можливо хтось щось знає
-
Подскажите пожалуйста. Что-то не могу разобраться, мы прилетели в 23 году, в том году я подала на себя и на мужа первую нулевую декларацию. У меня есть cra кабинет,у мужа нету. Сегодня пришло на почту мужу что он не зарегистрирован в cra. Это вообще обязательно делать? Я пробую его зарегистрировать но пишет ошибку