PR CUAET
-
Є 3 категорії (направдення) програм, раніще я думала що лише 2, це напрямки: гуманітарний, економічний, спонсорство. Наша програма підпадає під гуманітарний, бо до наших родичів і нас не висувається ніяких спонсорських умов щодо нашого утримання, доходу і т.д. Те що немає термінів , це кепсько, бо всі ми думали що це буде швидко, а тепер бачимо, що буде довго і без внятних термінів. Канада і раніше була однію з самих складних країн у плані віз і еміграції, тому чекаємо... І да, вислови про те, що програма не містить жодних умов вже розбились об реальні відмови, тому слідкуємо за статусом, тим де проживає канадійський родич і головний аплікант, це важливо.
-
Та то тільки плани , і вони торкаються тимчасових робітників . То не 3300 імміграційних офіцерів скорочують . У них в планах знизить імміграцію ,тому логічно ,що і штат працівників буде меншим . Немає змови , просто бюрократія ,складнощі перевірок ,протоколи роботи , навантаження на систему в цілому . Судячи по таймлаіну інших років ,то таке тут було завжди .
-
Даже не знала, что такое возможно 😱🤦♀️проверю ка свое confirmation ….
-
Щодо упередженості: щоразу як натрапляю в колцентрі ircc на канадійця, вони допомагають, дуже привітні, говорять, що є інструменти прискорення розгляду, дають розширену інформацію по аплікації. Коли натрапляю на неканадійця (з акцентом), це завжди пасивно-агресивний поблажливий тон, мінімум інформації, нуль співчуття, стандартна відповідь на все: "ваша аплікація в процесі. Чекайте". Я розумію, що всі ці люди теж пройшли через пекло іміграційного процесу, але я б таких в ircc не наймала.
-
Рада за вас🙏🏻 у нас приблизно те саме (подача 29.11), біометрія 11.07, окремо АОР не присилали). Але далі справа наразі не посунулася 🤷♀️