PR CUAET
-
Почитайте IRPA. Це закон, згідно з яким видають зокрема ПР. Я не консультант, але мене спрямували, що я маю вказати конкретні статті цього закону, які я не можу виконати для отримання ПР, і аргументувати документальними доказами, чому. Також почитайте офіційний гайд, там теж чітко написано, хто має шанси по гуманітарній програмі. У мене тут родина, але не першої лінії, то в мене одні винятки. У Вас можуть бути інші.
-
Яке місто?
-
Шанси залежать від Вашої ситуації - які винятки і на підставі чого Ви будете просити 😊
-
Если не ошибаюсь, после 12 лет обязательно присутствие ребенка
-
Привіт, хотіла запитати продовжити паспорт , дитині 13 років, можна без присутності дитини.
-
[email protected] у Марії перекладали,швидко і доступно
-
Доброго дня. Маю намір створити профіль ЕЕ СЕС. Досвід роботи 1 рік Cleaning supervisor. Чи можна клеймити бали за досвід роботи в Україні, якщо я працювала бухгалтером?
-
Добрий день усім ,сьогодні була в консульстві,хочу поділитися інформацією .Подавали дитині на паспорт їй було 11 років без присутності ,але коли забирали паспорт дитині виповнилося 12 років,майте на увазі ,щоб забрати паспорт дитина має бути присутня. Гарного дня👍🙂