PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, які потрібно документи щоб забрати дитячий паспорт в Торонто? Чи знову весь пакет доків тягти?
-
Извиняюсь за вопрос , с обычным ребенком или с особыми потребностями?
-
Якщо добрий лист з описом обовʼязків складете, то мало б вийти.
-
Доброго всім дня! Підкажіть будь ласка, потрібно летіти в Торонто забрати виготовлений закордонний паспорт, є сумніви чи встигну повернутися до аеропорту до 4 PM, хто літав компанією WestJet з Торонто до Вінніпегу поділіться досвідом 🙏🏻
-
В мене майже два місяці, але до біометрії було три. Після біометрії - медицина, якщо хтось не проходив, потім бекграунд чек, можуть бути дозапити по армії, може бути комоехенсів секьюріті (який дуже довго триває), можуть дозапитатт документи по роботі, резюме і тд. Томк точно формальністю я б то не назвала
-
Прийшло щойно з CRA повідомлення де вони записали стипендію з францізасйона як taxable income і сказали повернути трохи грошей
-
“Доброго дня! Можливо хтось стикався та знає як правильно діяти.Я працював у Канаді за TIR 3 протягом 2 років на одній роботі як карпентер . Хотів би уточнити: чи можу я змінити TIR та спеціальність , щоб не втратити можливість подачі на PR ? Як така зміна може вплинути на моє право та терміни подачі на PR?” По годинам в мене вже достатньо. Якщо на приклад я змінюю працю на TIR 4, це якось може вплинути? Або мені після зміни потрібно знову відпрацювати години…. Зазделегідь дякую.
-
Хочу спробувати кваліфікуватися по СЕС teer 2.
-
Попробуйте погуглить US I-94
-
7 октября 2024 и сразу 8 октября сдали
-
А коли ви отримали АОР?
-
Ранее читала в чате, что есть сайт где можно проверить информацию по пересечению наземной границы Канады и США . Я год брала учебные курсы в в США и почти каждую неделю пересекала .Заполняю документы и не могу восстановить в памяти все поездки. Еще читала , что есть вариант как-то одним термином написать , если поездки были регулярные
-
Якщо швидко замовите убер і небуде пробок в п’ятницю то їхати з консульства 20-30 хвилин до аеропорту. Але ж ви повинні встигнути до закриття регістрації рейсу
-
Спасибо