PR CUAET
-
“Доброго дня! Можливо хтось стикався та знає як правильно діяти.Я працював у Канаді за TIR 3 протягом 2 років на одній роботі як карпентер . Хотів би уточнити: чи можу я змінити TIR та спеціальність , щоб не втратити можливість подачі на PR ? Як така зміна може вплинути на моє право та терміни подачі на PR?” По годинам в мене вже достатньо. Якщо на приклад я змінюю працю на TIR 4, це якось може вплинути? Або мені після зміни потрібно знову відпрацювати години…. Зазделегідь дякую.
-
Мне пришлось подачей сказали чтобы я не забыла свидетельство о рождении ребёнка конла будем забирать ее паспорт.
-
Що ви робили?
-
"Examples of the factors that may be considered include, but are not limited to: establishment in Canada an inability to leave Canada that has led to establishment ties to Canada best interests of any children affected by your application (see following section for more information) health considerations family violence considerations consequences of your separation from relatives factors in your country of origin (not related to seeking protection) any other relevant factors you wish to have considered that are not related to seeking protection."
-
Вы можете сменить работодателя, если есть такая возможность, но вы не можете сменить NOC в ином случае нужно все начинать с нуля.
-
Хто стикався, допоможіть розібратися. Дитина 18 років буде вступати до Cégep. Має відкритий вп, батьки також мають відкритий вп. Також має сертифікат про закінчення середньої школи Квебека. Зараз навчаеться в школі для дорослих( добирає кредiти для вступу на science). Питання: чи має вона право платити за навчання як канадці?