PR CUAET
-
Всім приходило підтвердження на email? Тобто це необхідна дія? Я боюсь, що це якийсь глюк
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides.html
-
Посмотрите на манеру своего общения, и пренебрежительного отношенияк украинцам , интересно с каким вы вообще паспортом сюда попали
-
Вітаю! Хтось отримував довідку про несудимість з росії?
-
Прекрасно , а вот хамки которые к кораблю посылают они из тех же приехавших? Или они давно тут? , и вопрос был нормальным какой вклад внесли украинцы, нечего в этом не вижу ( вижу уже бан какой то поставили) , я к счастью не имею чести много общаться с украинцами, А. С теми единицами которыми общаюсь они давно граждане Канады и не имеют привычки хамить и дерзить как. Тут …. Подумайте об этом
-
На яке число сьогодні будуть слоти
-
Підкажіть будь ласка чи можна подивитися на візітор, я не працюю, і wp чекаю і ні слуху ні духу , час ще є пів року, але переживаю щоб бути хоч у якомусь статусі! Чоловікові дали на 3 роки wp.
-
help.wealthsimple.com/hc/en-ca/articles/4409329490075-Report-scholarship-or-grant-income Чи це не ця ситуація?
-
Подалась 29.11.23 АОR в липні 2024 Сьогодні дозапит 5562 Але донька не може його відкрити
-
Дай Бог 🙏