PR CUAET
-
Ви ж самі розумієте, що 16 година - це в притик. З консульства їхати 20-30 хвилин на таксі, ще додайте до 10 хвилин на очікування таксі. Ви ж будете проситися в консультстві, щоб Вас пропустили, бо у Вас літак, а літак у всіх
-
Друзі, хто цими днями буде в Едмонтоні, запитайте, будь ласка, коли вони планують давати дозволи dhl на доставку 🙏
-
Цікаво , коли буде наступна вибірка OINP, враховуючи те, що остання була у жовтні 2024 👀
-
В мене немає ще відмови, і думаю чи податись хоч би на візітор😔 бо переживаю дуже і часу не так багато
-
Від 6-7 місяців треба чекати Я бачив в англійськіх чатах навіть рік людина чекала
-
Дякую. Тобто номінації у нас в Галіфаксі накрилися. Погана новина. Стільки людей втратить надію. Вам дуже співчуваю. Таке чую перший раз. У 2023 році номінації приходили дуже швидко усім. Біля мене тоді купа людей отримали за 1 день навіть. Це жах у Вас. Не знаєте чому у Вас таке трапилось? Ви писали? Що вони відповідали? І вибачте хто консультант?
-
Дякую що поділилися,але було в чаті з такими ж навчання французької то вони оподатковували це , але то не мій клієнт був тому я подробиць не знаю.
-
Шевченко Тетяна [443883495] попереджений (1 з 3). Причина: поширювати, вже неодноразово видалено!