PR CUAET
-
Цікаво , коли буде наступна вибірка OINP, враховуючи те, що остання була у жовтні 2024 👀
-
В мене немає ще відмови, і думаю чи податись хоч би на візітор😔 бо переживаю дуже і часу не так багато
-
Від 6-7 місяців треба чекати Я бачив в англійськіх чатах навіть рік людина чекала
-
Дякую. Тобто номінації у нас в Галіфаксі накрилися. Погана новина. Стільки людей втратить надію. Вам дуже співчуваю. Таке чую перший раз. У 2023 році номінації приходили дуже швидко усім. Біля мене тоді купа людей отримали за 1 день навіть. Це жах у Вас. Не знаєте чому у Вас таке трапилось? Ви писали? Що вони відповідали? І вибачте хто консультант?
-
Дякую що поділилися,але було в чаті з такими ж навчання французької то вони оподатковували це , але то не мій клієнт був тому я подробиць не знаю.
-
Шевченко Тетяна [443883495] попереджений (1 з 3). Причина: поширювати, вже неодноразово видалено!
-
Тобто якщо я вивожу гроші з tfsa то я втрачаю мою contribution room ? Наприклад в 2024 мій рум був 19500 і в 2024 я поклав гроші 19500 на tfsa. Далі 2025 я вивів кошти 19500 плас відсотки з tfsa на сайвінг. Тобто ці 19500 рума втрачені на майбутнє і я можу розраховувати тільки на рум 2025 року 7000 і все?
-
Ну так, але на нічний рейс колосальна різниця в коштах😔 Дякую, спробую пошукати інші авіакомпанії
-
Чекаю на лінії, Спитаю. Знайшов ось що цікаве. Як правило, стипендії, отримані для вступу на програму, яка дає вам право претендувати на суму навчання (денна післясередня освіта), часто звільняються від оподаткування. Однак для стипендій, які спеціально пов’язані з вивченням мов, як-от французька (французька мова), оподаткування може залежати від того, чи є ці навчання частиною програми після закінчення середньої школи, чи вважаються особистими інтересами або курсами базової освіти для дорослих. Якщо вивчення французької мови є частиною програми здобуття ступеня, диплома чи сертифіката на рівні вищої школи, стипендія, ймовірно, звільняється від податків у межах суми, необхідної для підтримки студента в програмі. Однак, якщо вивчення французької мови не є частиною такої програми, стипендія може оподатковуватись. www.justanswer.com/tax/nkgrl-gagan-know-scholarship-paid.html Цікаво спитати, якшо ми навчаємось на основі work permit з CUAET, чи впливає це...
-
От і я чекала на вп 7 місяців, і тільки після відмови я переподалась вже і на вп і на візітор рекорд. То апрувнули, але кажу, я брала консультанта. В чоловіка ворк перміт на 3 роки, в півторарічної дитина візітор рекорд теж на 3 роки, а мені пишуть «you must leave Canada». Я трохи кіпішнула)
-
Тоже ставила не помогает 😬