PR CUAET
-
Мені через 2 дні після апрувалу прийшов, теж понервувала трохи))
-
Увидимся 😉
-
Та ще не зрозуміло чи слоти реальні. Треба чекати підтвердження на емейл
-
Спасибо за информацию
-
Доброго дня,може хтось має зразок листів- доказів,що саме і як потрібно писати в них ,при подачі на пр
-
Добрий день, підкажіть будьласка маю два паспорти на руках у одному є віза канадська він до 2027 року і другий візи немає до 2034 року. Віза вклеєна у перший паспорт. Скажіть чи я маю право податися на продовження ворк перміта на другий паспорт якщо він не має візи, щоб отримати ворк перміт на довший строк? Бо по першому паспорту дадуть ворк перміт на 1,5 роки, а по другому можуть дати на 3?
-
Запрошуємо вас на онлайн-презентацію результатів наукового дослідження Д-ра Андрія Зав'ялова "Новоприбулі з України в Агломерації Великого Торонто: залишитися чи поїхати?", яка відбудеться: - українською мовою 25 січня о 12:00 дня EST в зумі за посиланням нижче, - англійською мовою 26 січня о 12:00 дня EST в зумі за посиланням нижче. Online presentation of Dr. Andrei Zavialov's research results "Recent Ukrainian Newcomers to the Greater Toronto Area: Stay or Leave?" will take place: - in Ukrainian on January 25 at 12:00 p.m. EST in zoom at the link below, - in English on January 26 at 12:00 p.m. EST in zoom at the link below. Link: us02web.zoom.us/j/85242908859?pwd=QWhHV21YdGR2bmg5VFNEQTlmaStYQT09
-
Як у вас показало 25 липня? У мене показує 18 липня лише