PR CUAET
-
Ви маєте на увазі скинути сам запис на цю дату чи календар?
-
коли ви обирали дату і писало зайнято,то дійсно зайнято,але коли ви обрали час і вам видало помилку то це означає що ви спіймали вільний час і слот ваш .Перевірте в себе в кабінеті,а саме в графі «Зробити запис»
-
А були й такі що відписували тут як черга в Торонто пропустила усіх тих хто запізнювався на літак ❤️ як буде з вами ми дізнаємося якщо ви нам потім розповісте 🙏🤞
-
Я імʼя консультанта питала, бо намагаюся допомогти дівчині сина. Я знаю двох. З ними спілкувалися. Думала може ще з третім. Знайшли вихід ми самі. Питали, чи так можна. Так тут її робота в отказ пішли. А дите працює вже 2,5 роки
-
кто, что, как долго знают семью/супруга, при каких условиях познакомились и как они наблюдают большую и чистую любовь
-
Спасибо за информацию
-
То просто чекати 20 хвилин?
-
Не трать время и деньги, бесполезно
-
Доброго дня,може хтось має зразок листів- доказів,що саме і як потрібно писати в них ,при подачі на пр
-
Посольство у торонто. На сайтi інструкція що заповнити і як.
-
Добрий день, підкажіть будьласка маю два паспорти на руках у одному є віза канадська він до 2027 року і другий візи немає до 2034 року. Віза вклеєна у перший паспорт. Скажіть чи я маю право податися на продовження ворк перміта на другий паспорт якщо він не має візи, щоб отримати ворк перміт на довший строк? Бо по першому паспорту дадуть ворк перміт на 1,5 роки, а по другому можуть дати на 3?
-
Цей спосіб тільки вчора винайшли
-
Запрошуємо вас на онлайн-презентацію результатів наукового дослідження Д-ра Андрія Зав'ялова "Новоприбулі з України в Агломерації Великого Торонто: залишитися чи поїхати?", яка відбудеться: - українською мовою 25 січня о 12:00 дня EST в зумі за посиланням нижче, - англійською мовою 26 січня о 12:00 дня EST в зумі за посиланням нижче. Online presentation of Dr. Andrei Zavialov's research results "Recent Ukrainian Newcomers to the Greater Toronto Area: Stay or Leave?" will take place: - in Ukrainian on January 25 at 12:00 p.m. EST in zoom at the link below, - in English on January 26 at 12:00 p.m. EST in zoom at the link below. Link: us02web.zoom.us/j/85242908859?pwd=QWhHV21YdGR2bmg5VFNEQTlmaStYQT09
-
У мого чоловіка була схожа ситуація. Він зробив акаунт в Монобанку на канадський номер
-
Як у вас показало 25 липня? У мене показує 18 липня лише
-
Я вже 14 місяць чекаю на відповідь. Навіть офіцера мені ще не призначили. Це насмішка якась. На роботі стосунки гарні.
-
Зустрінемось і в мене на 25 липня 🥂
-
Так, це вірно. Консультант не впливає, він може тільки правильно все заповнити і подати. У вас гарні стосунки на роботі? Якщо так, то вихід є.
-
Не знайшла де запитати... Якщо банк пропонуе підняти кредитний ліміт, це добре, чи погано?
-
А можливо хтось знає це треба переносити візу у новий паспорт перед тим як подовжити ворк перміт чи там просто вказується якось що віза є у першому.
12 Jan 2024, 17:45
397938/428781
4 minutes ago