PR CUAET
-
✨ Українки в Канаді – твоя нова спільнота! ✨ Шукаєш події, новини та можливості для дівчат і жінок у Канаді? 🇨🇦 Ми щодня ділимося корисною інформацією та створюємо простір для спілкування 💬 💙 Вільна спільнота 📢 Дозволена реклама (в межах розумного 😉) 👭 Підтримка та нові знайомства Приєднуйся! Будемо раді бачити тебе серед нас 💛 👉 t.me/ukrainkyvkanadi #ukrainkyvkanadi
-
это все в контексте inadmissibility. среднестатистический украинец, получивший визу, не подпадает под inadmissibility пока не нарушит закон или пока его в вранье в анкете не вскроется. по причине того, что 'просто потому, что мне твое лицо не понравилось' офицер не будет визу отменять. принцип отмены документов/не пускать в канаду изза misrepresentation/inadmissibility/fraud существовал всегда.
-
✨ Українки в Канаді – твоя нова спільнота! ✨ Шукаєш події, новини та можливості для дівчат і жінок у Канаді? 🇨🇦 Ми щодня ділимося корисною інформацією та створюємо простір для спілкування 💬 💙 Вільна спільнота 📢 Дозволена реклама (в межах розумного 😉) 👭 Підтримка та нові знайомства Приєднуйся! Будемо раді бачити тебе серед нас 💛 👉 t.me/ukrainkyvkanadi #ukrainkyvkanadi
-
😀😀😀😀😀😀😀😀 😄😀🥰😂🥹😊🙃😚 📢 Запрошуємо на гру Cashflow! 🏦💸 📅 Коли: у неділю 2-го лютого о 13:00 📍 Де: Public Library, 9010 156 St NW. ЕДМОНТОН 🎯 Cashflow – це захоплюючий спосіб прокачати свої фінансові навички та навчитися створювати пасивний дохід. ✅Дана гра дещо схожа на монополію, але розширена. 👉Гра підходить для всіх, досвід у грі не обов’язковий ! 📩 Для запису пишіть у приватні повідомлення. Не пропустіть можливість інвестувати у свої знання та фінансову свободу! 🔖 Кількість місць обмежена: ⏱️Час гри 2-3 год 👋 Це чудова можливість провести час, зануритися у світ фінансів та познайомитися з цікавими і приємними людьми! Ціна 20$ Для запису надішліть 10$ через e-transfer [email protected] Та скиньте скрін @AlexCalgary #реклама #cashflow
-
Я не збираюсь з вами сперечатися. У кожного своя історія в Канаді, це по-перше, а по-друге - ці зміни не лише для українців. Сказалиж що запланували за 3 роки скоротити кількість емігрантів на 5 млн осіб, от для того і зміни зробили, щоб пришвидшити цей процес.
-
Ви вже третя за сьогодні, я друга
-
Якщо провінційна програма то так, треба залишатися до одержання екопр.
-
Доброго вечора, є кваліфіковані люди які допомагають з продовженням WP в м. Edmonton? Поділіться контактами. Дякую!
-
Ось у мене листі два терміни. 30 днів і 7. Не розумію.
-
Я от нарешті подалася і навіть не знаю радіти чи плакати… все стає довше і довше