PR CUAET
-
Він на початку грудня сказав, що відправив усі наші документи
-
А кабінет створюють на IRCC чи canada.ca?
-
Доброго вечора. На якому сайті можна зловити слот в посольство Канади Онтаріо для отримання закордонного паспорту і українського паспорту для дитини . Дякую
-
Так може він ще не відправив заявку
-
Він ввів дані моєї карти і мені прийшов імейл з номером квитанції
-
Ви дали адвокату, щоб він заплатив?
-
Можете сразу.
-
Поки що заплатили лише 500$ адвокату та $1440 уряду
-
У цій програмі я більше вірю в карму, ніж в логіку IRCC. Вибачте, флудити більше не буду 😊
-
Створення кабінету не означає подача
-
Вам мали дати посилання на ваш власний кабінет. Там вісить аплікація «submitted»
-
Ні. Нічого взагалі не приходило. Він просто сказав, що відправив наші документи і все і просто чекайте
-
Як загалом працює ця система гуманітарна? Як відбуваються етапи подання заявки? А то я вже взагалі нічого не розумію😭
-
Тоді коли маєте вільний час, головне виставити в налаштуваннях в телефоні що ви ніби в казахстані зараз (time zone) потім як додасте всю інформацію про себе чи підопічного змінете дату на 31 січня та час на 23:59 і як тільки бомкне 00:00 обирайте слоти, буде показувати що слот зайнятий але проклацайте кожен і з часом отримаєте візит в особистому кабінеті на сайті е консул. Удачі
-
Я взяла ему на 28, а вот на 25 ребенку не пришло, вопросик)
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії переносимо в гілку «Федеральний етап» або будуть видалятися Дякуємо