PR CUAET
-
Продублирую Добрый вечер Оценка диплома Wes = diploma 2 years Какую строчку я должна выбрать из таблицы AOS Trade certificate /Diploma Или Diploma/Certificate Как сделать правильный выбор? Что вы выбираете? Спасибо
-
а якщо мамі апрув дадуть після 31.03? Я планую подати дитині як тільки отримаю її новий паспорт. В крайньому випадку якщо ще не буде аппруву мого WP (подалась тільки вчора) підтяну WP чоловіка (вже отримали на +3 роки)
-
Я б зрозуміла, якби він сказав мені, що в нього поки немає часу. Але він твердить, що подав заявку. Я б все зрозуміла, але не люблю брехню, особливо, коли справа стосується міграції, тому що в нас стислий термін і просто немає часу вже
-
Электронно
-
Може в нього так багато аплікантів, що він не встигає , і тупо ще не подав, але досить все мутно не слух
-
Какие это ?)
-
але гарантій, що будуть приймати заявки після 31 березня не має
-
Любой человек может подать на раб разрешение :)
-
Якщо це про стаді/візитор рекорд, то дитина отримує на основі ворк перміту батьків, якщо про ворк перміт для дитини - то так, лише до 31.03 P.s. це лише моє розуміння, я не консультант. Просто вивчаю усі питання з якими стикаюсь… і в цій групі багато це обговорювали