PR CUAET
-
Добрий вечір! І у мене теж назріло питання по подачі заявки в навчальні заклади. У нас своя ситуація, але цікаво, можливо хтось зможе підказати. Є український атестат про закінчення школи, є 3 курси університету в Україні. Університет запросив 1) "transcript of your last three years of secondary school studies" 2) transcripts for all years of study, and for each institution you attended. Якщо по 2п. як я зрозуміла, це виписки оцінок з університету, тут вроді ок, то що вони хочуть чи мають на увазі п.1 ? Чому вони запросили саме 3 роки? Чи просто прикріплювати наш атестат?
-
А що паспорт можна вивчити? Ця опція не залежить на разі від персони. У вас змішались коні й люди
-
Може, він робить все через свій кабінет. Я не знаю
-
І чоловікам теж видавали. Половина черги на отримання то були чоловіки.
-
Чоловікам?
-
Ось його слова: I confirm to have submitted your PR application
-
Видають нові паспорти. Я особисто забирала на тому тижні, ніяких питань не було.
-
Ну так. А хто не знає дві мови англійську та французьку - той не рівних з тим, хто знає обидві мови. А у кого нема диплома магістра - той в не рівних правах з тим, хто його має. Треба все це Канадській владі по відміняти і робити всім рівні права на ПР не залежно від освіти, знання мови, отримання паспорту, віку і таке інше. Просто роздавати і все.
-
31 січня і час 23:59
-
Альберта не пояснила що вважається трейд дипломом, а що ні. Тому тут як то кажуть може піти і так і сяк. Але якщо без того диплому не набираєте хоча б 50 балів, то я б точно подавався з вищими балами по димлому, бо альтернатива просто не бути відібраним взагалі. А так зоть можна спробувати
-
До того що валідний ворк перміт дає час на отримання ПР. А строк ВП залежить від строку паспорту. Не у всіх буде ще 3 роки.