PR CUAET
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Всім привіт, намагаюсь також спіймати слот в Едмондтон, треба 3 шт😬 поставила Казахстан, вибрала дату 11 лютого, і час 11:59. Показало слоти починаючи з Лютого місяця, єдине що нічого вибрати не виходить🤪
-
СКРИПТ ДЛЯ ВІДОБРАЖЕННЯ СЛОТІВ Рекомендую використовувати Google Chrome 1. Заходимо на сайт e-consul и робимо все як завжди. 2. Завантажуємо розширення Tampermonkey по цьому посиланню — chromewebstore.google.com/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo 3. Це посилання на скрипт яке ви вставляєте в Dashboard > Utilities > Import from URL — dyoristcode.github.io/e-consule/e.user.js Одразу хочу сказати шо це одноразова акція, якщо це перестане працювати, то ніяких фіксів не буде(бо то робив не я). Також хочу сказати шо в мене немає часу на те шоб допомогати тому у кого щось не виходить. Мій друг витратив час шоб то написати, я записав інструкцію(сподіваюсь шо зрозумілу). Всі особисті консультації за гроші. Сподіваюсь на ваше розуміння. Всім удачі!
-
вибирала едмондтон
-
у дітей закінчуються паспорти в липні 26 року, якщо я виберу серпень в консульстві, то встигнуть до цього часу приїхати паспорти, і щоб ми зробили нові візи? як гадаєте?
-
А тиждень з 28.07 вже розібрали? Це Едмонтон?
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Це воно)
-
я так розумію це воно😁
-
Медекзамен в 2022 році, виїжджала на 4 місяці і на 1,5 місяці.
-
Ну я зробив все шоб було зрозуміло як то все запускати. Про гроші то більше про те шо не треба мені в лічку писати) Але якщо забанять і видалять повідомлення, то гірше буде не мені)