PR CUAET
-
у дітей закінчуються паспорти в липні 26 року, якщо я виберу серпень в консульстві, то встигнуть до цього часу приїхати паспорти, і щоб ми зробили нові візи? як гадаєте?
-
А тиждень з 28.07 вже розібрали? Це Едмонтон?
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Це воно)
-
я так розумію це воно😁
-
Медекзамен в 2022 році, виїжджала на 4 місяці і на 1,5 місяці.
-
Ну я зробив все шоб було зрозуміло як то все запускати. Про гроші то більше про те шо не треба мені в лічку писати) Але якщо забанять і видалять повідомлення, то гірше буде не мені)
-
Они приостановили,потому что закончились квоты.Но мне прислали письмо о том что ждут дальнейших указаний из-за изменения в программе иммиграции Альберты.
-
наче є😁😁😁😁
-
В мене у вереснi був дозапит на квiтанцiю по бiометрii. Вiдправили на Эл. Почту та добавляли в Эл. Документи, де i остальнi поданнi. 2 дня мучилась, але добавили. Тодi 26 вересня пришла вiдповiдь, що документ прийнятий до справи, бiометрiя з'явилася , яку в Варшавi задавала на визу Канадську. Далi приходила вiдповiдь на мiй запит, що документи в процессi розгляду. Очикую наступний крок. А що значить мiлiтарi?
-
Я выбирала in the Rural Renewal