PR CUAET
-
Менi вiдповели що це рiзнi речi, прийшлось зовут проходили рентген I аналiзи. Та доктор оглядав. Квiтанцiя була на 250 cad, дорожча, нiж перший медогляд. Краще зробiть.
-
Хто нещодавно замовляв доставку паспортів DHL в консульство в Едмонтоні, треба відправляти квитанцію поштою на їхню адресу чи достатньо відіслати їм на email? Якщо достатньо на email, яка адреса? Дякую!
-
Если подаваться на ТРП+WP после 31 марта (если не продлят нам эту акцию) я уже не смогу оформить TRP+WP как это делают сейчас?
-
Ні, це просто доставка паспорта з України в Канади від установи яка робила паспорти. Приходить раз на 3-6 місяців
-
Дякую всім вам валике!🥰
-
Є платна доставка,не така швидка як хотілося б але краще за дип пошту
-
Подала 7 жовтня 16 грудня його внесли в систему
-
Хтось знає коли буде Дип. Пошта в Едмонтоні? Дякую
-
в кабінеті все є, я просто відмінила Торонто бо мені далеко, і відміна прийшла на пошту, а ось підтвердження на пошту не прийшло
-
підкажіть, тут багато пишуть про дипломатичну пошту, що це означає, що якось швидше зроблять?
-
Це чудово,отже слоти все ж таки заброньовані🎉
-
😀😀😀😀😀😀😀😀 😄😀🥰😂🥹😊🙃😚 📢 Запрошуємо на гру Cashflow! 🏦💸 📅 Коли: у неділю 2-го лютого о 13:00 📍 Де: Public Library, 9010 156 St NW. ЕДМОНТОН 🎯 Cashflow – це захоплюючий спосіб прокачати свої фінансові навички та навчитися створювати пасивний дохід. ✅Дана гра дещо схожа на монополію, але розширена. 👉Гра підходить для всіх, досвід у грі не обов’язковий ! 📩 Для запису пишіть у приватні повідомлення. Не пропустіть можливість інвестувати у свої знання та фінансову свободу! 🔖 Кількість місць обмежена: ⏱️Час гри 2-3 год 👋 Це чудова можливість провести час, зануритися у світ фінансів та познайомитися з цікавими і приємними людьми! Ціна 20$ Для запису надішліть 10$ через e-transfer sportalex228@gmail.com Та скиньте скрін @AlexCalgary #реклама #cashflow
-
скільки пройшло часу с подачі до отримання паспорту?
-
Хм, знаю случаи, когда без фактического офиса получали номинацию. В документе не вижу именно про офис. Должна быть business license по документам, кол-во full time сотрудников, работу должны вести из BC.
-
А в кабінеті на сайті нічого не було?
-
Дивлячись яке консульство. Я замовляла dhl до Едмонтону. Три тижні пішло на те щоб отримати трек номер, два на доставку і ще три тижні аби паспорт внесли в систему
-
Ні, не треба. IRCC продовжило open policy до жовтня 2029 Якщо ваш медогляд був зроблений за останні 5 років і ви не виїзжали на більше ніж 60 днів до «небезпечних» (на думку ІРСС) краін - повторного запиту має не бути Вони бувають досить рідко
-
Я цей момент про відображення в кабінеті пропустила,в мене слот відображається тільки там де “записатись на візит»,на головній нічого
-
Дякую!
-
В неї в кабінеті бронь відображалась. А в багатьох ні і взагалі не зрозуміло чи є слот бо видно тільки коли хочеш забронювати ще один.
12 Jan 2024, 17:45
398535/429006
2 minutes ago