PR CUAET
-
Under Canadian law and licensing regulations, your immigration consultant must provide you with all case materials submitted on your behalf. You have the right to review any documents before signing them.
-
Зрозуміла, дякую🙏🏼
-
Підскажіть будьласка якщо я вже майже рік працюю, можливо запросити lmia у компанії, та що їм для цього потрібно? Я бачу що у express entry ще рахують 50 балів за lmia але читала що це відмінять. Яким ще чином мені може допомогти lmia? Дякую!!!
-
Зверніться зробити термінову довідку, як будете знати час - зверніться до імміграції з листом & доказами (якщо не встигаєте). Якщо йде запит документів, особливо довідок про несудимість, IRCC досить принципово відноситься до цього питання. Ваша апеляція може мати негативний результат, як і аплікація. Проте вибір ваш, звісно. Можете ще проконсультуватися @OstapBosak скажи свою думку плз щодо питання.
-
Inha [5902212189] попереджений (1 з 3). Причина: правила #3 Повідомлення видалено
-
@painted_turtle Давайте, будь ласка, повідомлення - роздуми залишати поза аудиторією гілки. Люди тут дорослі, самі вирішують, які дії їм робити чи ні. Не перетворюйте гілку на монолог філософа:)
-
Він не давав мені нічого на підпис
-
Вы выбрали время и назад его не сняли