Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 789.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Ні, я маю на увазі змінити день. Пише що типу в мене вже є запланований візит, але його ніде не підтверджено. Ні пошта ні особистий кабінет
    1 Reply Last reply
    0
  • t427165614T Offline
    t427165614T Offline
    Zhanna Korzh
    wrote on last edited by
    Вы выбрали время и назад его не сняли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Посольство где?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    В мене коли хочу обрати новий час пише що можна лише раз і я маю слот на певну дату і час, а коли знаходжусь на сторінці «мої візити» то пише візитів не знайдено 🤪
    1 Reply Last reply
    0
  • t851234689T Offline
    t851234689T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Подалась на новий ворк перміт 6 січня, сьогодні отримала ще на 3 роки. Чомусь думала, що розгляд займає місяців 4-6
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Касательно выбора организации или индивидуума, вам следует понимать, что большая часть специалистов что знают, что они делают - заняты, и ваше дело может пролежать у него "на столе" от 3х месяцев до года, и ещё подготовка к H&C может занять до 6-8 месяцев. Если бы я был в подобной ситуации, то к выбору в пользу "у нас огромный опыт, мы за неделю сделаем", я бы относился с огромной осторожность. Часть людей, не важно кто, для своих клиентов вообще включают автоответчики. Т.ч при выборе кто будет заниматься вами, знайте - специалистов всегда мало и они заняты. Если есть сомнения, то пишите сюда, тут есть кто рационально оценит, но без имёт. С именами - в другую группу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5674258738T Offline
    t5674258738T Offline
    armine_clothing
    wrote on last edited by
    Моя подготовка к гуманитарной программе длилась с апреля до сегодняшнего дня. Мы собрали весь кейс, но следом последовал обман. Он не брал трубку с моего номера и мне приходилось звонить с незнакомого и тогда он брал трубку. Потом я и вовсе стала просто без записи приезжать к нему и каждый раз слышала одно и то же, что он подал заявку, но когда я попросила дать мне подтверждение он сказал, что до получения номера нет никакого подтверждения. Сегодня я снова приехала к нему и теперь он сказал, что номер нужно ждать около 6 месяцев и что мне нужно просто ждать. Про биометрию он ничего не сказал. Я об этом узнала из этой группы…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem CAN
    wrote on last edited by
    @maria_SKMS и почему все удаляется?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Може є окремий особистий кабінет і я не там дивлюсь 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whoof!
    wrote on last edited by
    Напевне не знаю, інформація від міграційного консультанта, він по термінах сказав, що це загальна практика але різні посольства обробляють в різні терміни
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Може додати 50 балів. Найшвидше global talent stream, приблизно 9 днів, решта стрімів - кілька тижнів/місяців. Планують забрали ці бали весною, але точної дати нема. Lmia оформлює роботодавець, якщо вже раніше таке робив, то думаю можете спитати, якщо ви такий працівник вперше, то напевно треба допомогу консультанта
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Якщо ваш імміграційний консультант вас обманув, взяв гроші та не виконує своїх обов’язків, ви можете вжити наступних легальних заходів у Канаді: 1. Перевірка ліцензії консультанта Ви можете перевірити статус консультанта за номером ліцензії на офіційному сайті CICC: college-ic.ca. 2. Подання скарги до CICC Якщо консультант має ліцензію, ви можете подати офіційну скаргу до CICC. Вони можуть провести розслідування та вжити дисциплінарних заходів, включаючи штрафи або відкликання ліцензії. Форма скарги доступна на сайті: CICC Complaints 3. Якщо консультант нелегальний (без ліцензії) 1.Повідомте про шахрайство до Канадського агентства прикордонної служби (CBSA), яке розглядає випадки шахрайства в імміграційній сфері. 2.Подати скаргу можна через сайт CBSA: CBSA Report Fraud 4. Звернення до поліції Якщо сума збитків значна, і ви підозрюєте шахрайство, ви можете звернутися до місцевого поліцейського відділку або подати заяву онлайн через сайт вашого муніципалітету.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Не слышал, чтоб в посольствах обрабатывали дела по ПР, хотя в чате уже давно. Похоже Что ваш консультант что-то путает.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Короче, ми взламали систему😄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Покажіть будь ласка як хоч він виглядає в тому кабінеті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Там де Мої візити,я нажимаю Записатися на візит і там бачу слот. А як тільки заходжу на першу сторінку не бачу його.😳
    1 Reply Last reply
    0
  • t6848301114T Offline
    t6848301114T Offline
    Yuliia Shamrina
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка , чи хтось робив для дитини віком 16 років закордонний паспорт без ідентифікаційного коду ? В нас його не має , так як ми його взагалі не робили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Продолжу, вопросы: "Двигается ли программа, или нет", "а сколько было апрувов или отказов", в рамках H&C - смысла не имеют. Тут крайне всё индивидуально. Для тех, кто чувствует что, есть сомнения, существуют, то в Канаде есть отдельная прослойка специалистов которые специализируются на "переподаче" и "исправлению ошибок". Но такие специалисты крайне заняты, т.к дела обычно запутаны, где концы с концами сложно сводить. (позвольте я упущу подробности). Но не отчаивайтесь, в рамках H&C всё крайне индивидуально.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem CAN
    wrote on last edited by
    Нагуглите " best lawyers " , immigration law, провинция
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Ми неодноразово казали, що сторонні ресурси / лінки видаляються Публікація лише узгоджених / білих лінків
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags