PR CUAET
-
Може додати 50 балів. Найшвидше global talent stream, приблизно 9 днів, решта стрімів - кілька тижнів/місяців. Планують забрали ці бали весною, але точної дати нема. Lmia оформлює роботодавець, якщо вже раніше таке робив, то думаю можете спитати, якщо ви такий працівник вперше, то напевно треба допомогу консультанта
-
Якщо ваш імміграційний консультант вас обманув, взяв гроші та не виконує своїх обов’язків, ви можете вжити наступних легальних заходів у Канаді: 1. Перевірка ліцензії консультанта Ви можете перевірити статус консультанта за номером ліцензії на офіційному сайті CICC: college-ic.ca. 2. Подання скарги до CICC Якщо консультант має ліцензію, ви можете подати офіційну скаргу до CICC. Вони можуть провести розслідування та вжити дисциплінарних заходів, включаючи штрафи або відкликання ліцензії. Форма скарги доступна на сайті: CICC Complaints 3. Якщо консультант нелегальний (без ліцензії) 1.Повідомте про шахрайство до Канадського агентства прикордонної служби (CBSA), яке розглядає випадки шахрайства в імміграційній сфері. 2.Подати скаргу можна через сайт CBSA: CBSA Report Fraud 4. Звернення до поліції Якщо сума збитків значна, і ви підозрюєте шахрайство, ви можете звернутися до місцевого поліцейського відділку або подати заяву онлайн через сайт вашого муніципалітету.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка , чи хтось робив для дитини віком 16 років закордонний паспорт без ідентифікаційного коду ? В нас його не має , так як ми його взагалі не робили
-
Продолжу, вопросы: "Двигается ли программа, или нет", "а сколько было апрувов или отказов", в рамках H&C - смысла не имеют. Тут крайне всё индивидуально. Для тех, кто чувствует что, есть сомнения, существуют, то в Канаде есть отдельная прослойка специалистов которые специализируются на "переподаче" и "исправлению ошибок". Но такие специалисты крайне заняты, т.к дела обычно запутаны, где концы с концами сложно сводить. (позвольте я упущу подробности). Но не отчаивайтесь, в рамках H&C всё крайне индивидуально.
-
Ми неодноразово казали, що сторонні ресурси / лінки видаляються Публікація лише узгоджених / білих лінків
-
Мне бы не хотелось, чтобы кто-то из таких же мигрантов как и я попались в такие сети
-
Не хочу нічого доводити але він був консультантом і працював у провінційному міністерстві імміграції ще задовго до створення телеграму, не кажучі про групу. Ось повідомлення, все досить однозначно - It appears that your PR application is being processed at an Embassy outside of Canada. It is not unusual for IRCC to forward PR applications to an Embassy outside of Canada to distribute the number of PR applications being processed at any given tile.
-
Дуже дякую за відповіді
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка , чи хтось робив для дитини віком 16 років закордонний паспорт без ідентифікаційного коду ?
-
Це легальні дії, які ви можете зробити, якщо маєте докази порушення договору. Писати анонімні повідомлення в тг каналі про «поганого адвоката» не допоможе ні вам, ні комусь з цього чату. Вас почули, вам надали варіанти можливих дій. На цьому просимо закрити цю тему, щоб на далі не перетворювати гілку в «скарги» Дякуємо,