PR CUAET
-
Я буду звонить в понедельник, за всех спрашивать. Я уже подавала жалобу что были проблемы в апликации и данные сами менялись . Сейчас вроде всё нормально. И по ходу когда эти люди отправляли заявки из за этих проблем и не получили. Теперь стоит вопрос они видят эти заявки?
-
Для ІТ переважно простіше ніж для інших, і часто роботодавці знайомі з процедурою. Якщо потрібно, LMIA я роблю багато і надійно, але послуги повинні оплачуватися роботодавцем. Проте зараз ми їх отримуємо майже 100%. (хоча сама процедура бюрократично складна)
-
яка у вас ВОС?
-
-
Доброго дня! Таке питання: коли у федеральних формах запитують full name in your native language, чи треба вказувати ім'я по батькові, чи тільки ім'я та фамілію?
-
Якщо вичерпали всі кроки по відновленню, і немає вищої освіти - документуйте всі кроки які ви зробили. Тоді з тим я б подавався на гуманітарну програму, тому що без жодної освіти більшість економічних програм вам не доступні. Також якщо англійська позволяє, можете спробувати задти GED - це екзамини випускників Канадської школи. Якщо здасте, отримаєте аналог диплому high school Канади
-
Нас таких людей кілька, які не отримали автоматичного листа про submitted
-
Але кейс котрий дискутувався з електронними не застосовний наприклад. Тобто імейл який є в проєкті не буде ні до чого зобов’язувати.