PR CUAET
-
Если попытаются завернуть, вы можете им указать на список исключений. Так как не все всегда компетентны на местах. Моя дочь именно так и сделала, когда у неё попытались запросить PAL
-
User Влада Хурковская has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Shhh... quiet now. Muted Влада for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: удаленн* деятельност*
-
Здравствуйте. Может кто то делал уже это, у меня профессия door technician, noc 73200, teer 3, опыт работы больше 2-х лет. В форме заполнения на подачу в пул есть строка о регулируемой профессии и подтверждение лицензией. Как я поняла лицензию можно получить, после работы 1500часов и сдачи теории, может кто то делал AIT и сотрудничал с PRO. Сколько по времени занимает? Поделитесь своим опытом, буду благодарна
-
Привіт, є робоа з проживанням пиши мені в особисті
-
Вам повезло😂😂😂
-
Так у мене не було видно звідки і портал 2 прийшов, написано гавермент
-
Спасибо
-
Я смотрела список, вроде и не нужен, но могут завернуть заявку без него. Мы спросим у колледжа, что они скажут. Дочь у меня после школы местной, у нее есть Ворк пермит
-
Бачила цю статистику, сумна вона якась. Такими темпами ми тут до пенсії будемо тимчасовими…
-
Спасибо
-
Для школи він не потрібен. Зі школьним стаді пермітом все набагато простіше. Він не має привʼязки до певного учбового закладу
-
Можна спробувати, але це на розсуд офіцера чи буде чекати на ваш новий паспорт
-
А у кого було таке що коли вибераеш якусь дату то пише що запис є а у кабінеті його нема ще і на пошті теж? він зьявиться потім?
-
Можу поцікавитись чому ви хотіли перенести розгляд справи?
-
Для цього ноку не потрібні ліцензії
-
Просто дитина вже має стаді перміт, як приїхала отримала його і вчиться в школі . Тому хотіли продовжити його
-
User Артур Афанасьевич has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Скажіть будь ласка що за офіс Вінніпег? В кого був, як відгуки? Дякую
-
PAL коледж робить з запитом у провінції коли людина вступила до навчального закладу і оплатила всі необхідні збори. Якщо ваша дитина ще не вступила до НЗ, то ви не зможете їй зробити стаді для отримання спеціалізованої освіти. Спочатку вступ, потім вже сталі перміт
12 Jan 2024, 17:45
399048/474652
19 days ago