PR CUAET
-
Добрий день. Після отримання пр, змінила sin і створила новий аккаунт CRA. Тепер там не відображається ніяка інформація щодо Canada child benefit, хоча раніше я їх отримувала. Чи потрібно заново подавати документи чи повідомляти якимось чином CRA про цю зміну? Дякую.
-
Ми подавалися в університет.Для школи не потрібно PAL
-
Але моя теорія про магічну кулю ,є актуальною 😂
-
Дякую за відповідь!!! Заява на сайті, а копії паспортів обох батьків?
-
у вас є ворк перміт валідний?
-
А завтра вихідні. Тобто два дні буде тиша. А що понеділок нам готує?😂😂😂
-
Дякую за пораду! А ви до консульство Едмонтона писали? Як швидко вам відповіли?
-
Ви чекаєте 3 роки майже?
-
Та по різному, в основному P2 жовтень для non EE.
-
Я подавала документи у пʼятницю, то на людей, котрі прийшли забирати у цей день дуже сварилися і вони доволі довго чекали, бо черга на подачу була. Приходьте, будь ласка, у виділений для цього час.
-
Ось. Запитуєш. Відповідають. Дякую Вам дівчина. А можна подробиці. Коли аор? Коли портал 2? За яке число людей вже відпустили на свободу?😂😂
-
Прописку останню з паспорта мами або тата. Або додаток до ІД батьків. ІПН - за наявності.
-
Вже почався майже почався 3 рік очікування на пр ,від моменту подачі на провінцію . Та по форумах різних ,їх безліч . Бачив сьогодні Ділінджіпу надали. Тому є шанс ,але це не точно . Їдь в Манітобу казали вони,швидко там все отримується 😂
-
Дякую)))
-
Видають! 🙏
-
Ану кажіть, ви там десь ще щось читаєте, видають ще сьогодні екопр чи ні? 🙏
-
Я так робила. В Україні зробила новий другий паспорт пустий. А повернулася з тим старим, в якому віза є, з яким я і заїхала в Україну.
-
Я подавала в березні минулого року і отримала позначку, і десь за 1-2 місяці
-
Без ІПН приймають документи на виготовлення паспорта для дітей.
-
Вже як буде 🙏 аби розглядали та затверджували. Мені он глюк в кабінеті з WP зів 1000 нервових клітин за тиждень 😂
12 Jan 2024, 17:45
399296/433137
2 minutes ago