PR CUAET
-
Вам вже за 18 так ?
-
Не факт) знайомий карточки вже отримав, а in review як висіло , так і висить ))
-
Подскажите пожалуйста, у сына сейчас Study и Work Permit(заканчиваются в этом году)нужно подавать на продление оба документа(создавать две аппликации)если он ещё учится в школе и планирует работать? И обе аппликации будут платные?
-
Якщо хтось знає вихід з цієї ситуації, будь ласка допоможіть
-
Помилився)
-
Так через gckey. Дякую
-
наче нічого не має приходити, якщо через gckey додавати)
-
А якого?
-
Шановна, іноді коли хочеться сказати, варто трохи подумати, якщо є така можливість, звісно. Ті, хто подалися в жовтні, зробили це не випадково, а тому що готувалися заздалегідь і розраховували на отримування раніше тих, хто подалися пізніше, принаймні така логіка була присутня.
-
Не зрозуміла. У всіх підтягується біометрія, потім медікал, потім фд і портал. У мене біо немає в кабінеті
-
Мне тоже пришла 392,97$ , тоже Монреаль, наверное так у всех
-
Хтось писав, що надсилали і з іншого консульства, але не пам'ятаю, чи з Оттави, чи з Торонто.
-
Мова про сам портал, я думала там інфо відображається більш коректно
-
Этого достаточно
-
Все що знайшов - але від того взагалі легше не стане ...я прочитав ,не весело .
-
Зрозуміло. Ну так бувають виключення, у мене портал 2, а біометріі у кабінеті все немає 😂😂😂
-
Подача: 01.12.2023р. АОР та запит на біометрію :10.07.2024р. Здали біо.:14.07.2024р. До запит мілітарі: 24.01.2025р. Підкажіть будь ласка , чи потрібно завіряти нотаріально переклад військового квитка? На перекладі стоїть печатка та штамп українського бюро перекладів. Дякую за відповідь 🙏. Всім якнайшвидшого просування справ !!!
-
sud.ua/uk/news/publication/317334-pasportnye-servisy-za-granitsey-massovo-otkazyvayut-muzhchinam-vyekhavshim-do-dostizheniya-18-let-v-vydache-pasportov-stalo-izvestno-v-chem-prichina
-
тобто якщо не показує, то взагалі нічого не значить)
-
В мене збереглися зв’язки з керівництвом звідти, я поки ще не знаю наскільки вони будуть готові підіймати папери з минулого, але саму стратегію зрозуміла
12 Jan 2024, 17:45
399637/473681
5 minutes ago