PR CUAET
-
Так через gckey. Дякую
-
Шановна, іноді коли хочеться сказати, варто трохи подумати, якщо є така можливість, звісно. Ті, хто подалися в жовтні, зробили це не випадково, а тому що готувалися заздалегідь і розраховували на отримування раніше тих, хто подалися пізніше, принаймні така логіка була присутня.
-
Подача: 01.12.2023р. АОР та запит на біометрію :10.07.2024р. Здали біо.:14.07.2024р. До запит мілітарі: 24.01.2025р. Підкажіть будь ласка , чи потрібно завіряти нотаріально переклад військового квитка? На перекладі стоїть печатка та штамп українського бюро перекладів. Дякую за відповідь 🙏. Всім якнайшвидшого просування справ !!!
-
В мене збереглися зв’язки з керівництвом звідти, я поки ще не знаю наскільки вони будуть готові підіймати папери з минулого, але саму стратегію зрозуміла
-
Не зовсім, але дякую
-
Підкажіть будь ласка, якщо у сина (4 роки) закінчується паспорт в березні, плануємо їхати у Едмонтон продовжувати, бо навіть слот поки не зловила((( і потім подати його на новий перміт. Якщо перміт будуть розглядати довго, як буде із медікал іншуранс? В нього вона закінчиться так само як паспорт і відповідно перміт. Я не зможу йому оформити іншуранс допоки новий перміт прийде? (Ми (батьки) обидва працюємо, в тата від роботи теж є бенефіти) Alberta