Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Все що знайшов - але від того взагалі легше не стане ...я прочитав ,не весело .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Зрозуміло. Ну так бувають виключення, у мене портал 2, а біометріі у кабінеті все немає 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Подача: 01.12.2023р. АОР та запит на біометрію :10.07.2024р. Здали біо.:14.07.2024р. До запит мілітарі: 24.01.2025р. Підкажіть будь ласка , чи потрібно завіряти нотаріально переклад військового квитка? На перекладі стоїть печатка та штамп українського бюро перекладів. Дякую за відповідь 🙏. Всім якнайшвидшого просування справ !!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    sud.ua/uk/news/publication/317334-pasportnye-servisy-za-granitsey-massovo-otkazyvayut-muzhchinam-vyekhavshim-do-dostizheniya-18-let-v-vydache-pasportov-stalo-izvestno-v-chem-prichina
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    тобто якщо не показує, то взагалі нічого не значить)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Vronska
    wrote on last edited by
    В мене збереглися зв’язки з керівництвом звідти, я поки ще не знаю наскільки вони будуть готові підіймати папери з минулого, але саму стратегію зрозуміла
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Тобто путаніца, правильно? Ви це мали на увазі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    я вчора отримала е-копр, а вони в Gckey еліджібіліті поставили вчорашнім днем, а бекграунд поставили, що пройшла 29 серпня, коли аор в мене був 27 серпня 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • t1878187763T Offline
    t1878187763T Offline
    Anna Surzhyk
    wrote on last edited by
    Не зовсім, але дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ellen
    wrote on last edited by
    Рада за вас, що у Вас все вийшло як планували.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastya
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, якщо у сина (4 роки) закінчується паспорт в березні, плануємо їхати у Едмонтон продовжувати, бо навіть слот поки не зловила((( і потім подати його на новий перміт. Якщо перміт будуть розглядати довго, як буде із медікал іншуранс? В нього вона закінчиться так само як паспорт і відповідно перміт. Я не зможу йому оформити іншуранс допоки новий перміт прийде? (Ми (батьки) обидва працюємо, в тата від роботи теж є бенефіти) Alberta
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Я тоже покупала тесты на сайте. И мне это очень помогло ориентироваться на самом тесте. Однозначно, это помогает.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    І так у всіх? У моїх знайомих, біо немає тільки у мене. У 2023 один раз чула про це теж. Є спільні риси, і є з них виключення. Наприклад, усім приходить пре аривал, а потім фд через декілька днів. А я знаю кому прийшло фд, а потім через тиждень пре аривал, а я після пре аривал чекала пів року до фд. І це все виключення від більшості. Ось сьогодні по продовженню вп запросили мілітарі, це виключення, але для нього вже ні. І він теж тепер буде писати, що це нічого не значить. Я поздоровляю Вас, дуже вчора була за вас рада, Ірина. Щоб тепер картки швидко отримали, бо теж бувають виключення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t295247142T Offline
    t295247142T Offline
    Katеryna Romanenko
    wrote on last edited by
    На початку січня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Щоб продовжити термін дії паспорта, слот ловити не потрібно. Тому нехай знайома їде в консульство, там в живій черзі в той же день продовжать. Тільки нехай спочатку вона зайде на офіційний сайт того консульства, куди планує звертатися, і прочитає, що саме треба мати з собою для продовження, а також з певного віку дитини її потрібно брати теж в консульство, здається. Це все детально описано на сайтах кожного консульства в розділі "Паспортні дії" і далі обрати пункт "Продовження терміну дії закордонного паспорта". Ось для прикладу з сайту посольства в Оттаві: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановні! Як зловити слот на оформлення паспорта дитині? Вже зареєстровано у чергу, на пошту нічого не приходить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Вам не відмовлять. І він може. Це не залежить від тір
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    І дякую, тепер буду теж знати, що якщо горить ото в кабінеті, воно не суть і по картках. Я поки чекаю екопр, тому власного досвіду немаю, написала, як було у купи людей повз мене
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Yaryna
    wrote on last edited by
    Підкажіть будьласка, чоловік tir 2 (72501) підходить для подовження wp. А я не працюю і троє дітей школярів, нам усім разом подаватись на подовження одночасно, в рамках однієї заяви. Бо чоловік чекає на новий паспорт, хвилююсь що не встигне до 31 березня. Чи нам нез нього відмовлять?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6509706821T Offline
    t6509706821T Offline
    Svetlana Zhornova
    wrote on last edited by
    Потрібен юрист не за всі гроші миру
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.