PR CUAET
-
яка у вас ВОС?
-
-
Доброго дня! Таке питання: коли у федеральних формах запитують full name in your native language, чи треба вказувати ім'я по батькові, чи тільки ім'я та фамілію?
-
Якщо вичерпали всі кроки по відновленню, і немає вищої освіти - документуйте всі кроки які ви зробили. Тоді з тим я б подавався на гуманітарну програму, тому що без жодної освіти більшість економічних програм вам не доступні. Також якщо англійська позволяє, можете спробувати задти GED - це екзамини випускників Канадської школи. Якщо здасте, отримаєте аналог диплому high school Канади
-
Нас таких людей кілька, які не отримали автоматичного листа про submitted
-
Але кейс котрий дискутувався з електронними не застосовний наприклад. Тобто імейл який є в проєкті не буде ні до чого зобов’язувати.
-
По AOS тільки напряму ПР ПО Accelerated Tech Pathway - через ЕЕ Якщо по tech ваш роботодавець підходить, і у вас є рік довіду в цьому НОК - то це кращий і вшидшгий варіант. Але на жаль NAICS роботодавця не завжди зрозумілі і не завжди підходять. ПРобувати всеодно варто поки це безплатно, і терміни там швидкі - переважно відповідь для Україхнців десь за 2-4 тижні по цьому стріму
-
Незрозуміло, куди (якщо в персональному кабінету тільки заявка основного апліканта) підгружати всі пдф- документи для spouse? Хто подавався сім’єю підкажіть будь ласка
-
І на вас би діяло законодавство України відповідно